![]() |
Uređivanje kućišta
Ima li netko zainteresiran da mi malo sredi kučište?? Nek kaže cijenu pa ćemo se dogovoriti jer mi hardwareski dio i nije jača strana!! :o :o
|
evo, ja cu ti ga srediti, samo reci sta tocno trebas, mislim radim FAKAT SVE, tak da nema frke, nisam ni skup... :D
|
ima jedna zove se duda ima vece sike od tebe a hoce samo pivu :)
|
Citiraj:
|
U krcmi "Kod Kike" naravno :cool:
Savjet dana: nesnimati audio cdeove exsternom przilicom od 8x preko noci.:smoke: |
Citiraj:
|
imao sam nekoc US ROBOTICS do groma 56K v.90 i mogu ti reci da me on i jedini modem koji sam imao prije njega Speed Com 33.600 nisu izbacili s neta nego par puta u pola godine. onda sam kupio ovaj v 92 jebiga novo bolje i mogu ti reci da me izbaci barem dvaputa u 12h koristenja. ako snimis nove drivere sa njihove stranice a ne one sa cdea izbaci i do dva puta u satu. inace veza je rijesena tako da je upload veci nego u v 90 premda imam opciju da stavim da je obrnuto da je download 33.6 a upload 50.666 u praksi i testiranjima nisam vidio da ista od toga radi nego kad radim vidim da je upload jaci nego nekoc ali opet sto ti znaci pola kilobajta tu i tamo. ima bolje rjesenu kompresiju nego prosli US znaci koristi je malo jako i aposlutno ne podrzava Microsoft kompresiju sto rezultira tome da je ovaj modem smece za igre jer mu je ping poprilican ali zato stranice otvara precizno i ujednaceno. to je to da se mogu vratit uzeo bi v 90. ali isto...ovaj se spaja 4 sekunde prije nego svi ostali :D
|
O.K hvala ti, bas me zivo interesovalo kako to sve radi.
Pozdrav;) |
33.6 rules.... ostalo je sve relativno nestabilno
imao sam v.90 USrobo , malo je falilo da se nađe na zidu u nekim ključnim trenutcima :=) dobro za web je ok v.90 :=) |
Citiraj:
ISDN rulez |
Pa dobro TDK ti se veselis ISND-u za 4 sekunde a meni se Wireless "spoji" za 0,0sekundi
:clap: :clap: :clap: :cool: :cool: :cool: Stalna konekcija na 11 Mbps :burn: :p |
ajd lagano odjebite svi s brzinama spajanja ovaj thread nema veze s tim!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |