![]() |
Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Molim sve znalce i one koji će to tek postati da mi odgovore koja je maximalna temperatura Athlona 1.4 (1.6)xp?
|
Re: Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Citiraj:
Koja mu je najviša temp. a da ne krepa? |
Re: Re: Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Citiraj:
|
A koja si ti postavljao pitanja kao friški na forumu?
Što to nisam zapisivao! |
kad si mene vidio da nesto pitam?
ako sam otvorio jedan thread s nekim pitanjem od pocetka...... i nije stvar u samom pitanju vec u nacinu na koje se postavi...... |
Odgovor svima
Athlon 1.4ghz
256DDR,333 gforce4 64mb DDR wd60gb Samsung 17 na 100hza |
Re: Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Citiraj:
|
Hvala Raku na podršci
a ostali , mogli ste jednostavno reći da neznate na kojoj se temperaturi topi Athlon 1.4Ghz!
|
HVALA THRESH
ETO ČOVIJEK ZNA SAMO SAM TO HTJEO, A TI GREG AKO SI PRAVI GAMER STAVI 98SE
|
Citiraj:
|
Re: Hvala Raku na podršci
Citiraj:
Vidiš zašto je greg ovako reagirao? Postavi pravo pitanje i pouzdano ćeš dobiti pravi odgovor. |
Čuj moj stari AMD 1.4 XP se nekad znao popeti do 60 stupnjeva!! A to baš i nije dobar znak
|
Isprika
Stvarno se ispričavam svima mislio sam da je pitanje bilo jasno drugi puta ću nastojati biti precizniji?
|
Novi
i nisam ja novi sa kompjuterima nego sam novi na forumu!:rambo:
|
PC allert 4
a svima kojima se grije preko 60C savjetujem instalaciju MSI PCAllerta 4 uz obavezno aktiviranje coolera XP na istom!
|
Ovaj je forum jako gostoljubiv jer ga čine i takvi ljudi. Samo je potrebno držati se nekoliko sitnijih pravila.
- nema crackova - nema persiranja (svi smo mladi) - nema ispričavanja (nisi bilo koga opsovao) - nema psovanja i vrijeđanja - ne komentiraj tuđi OS je ti odmah 30% ljudi skoči za vrat - precizno postavljaj pitanja i daj precizne podatke. U suprotnom će ti greg odmah skočiti za vrat. Moj je cijeli izgrižen zbog zadnje dvije točke.:( |
Malo nevezano...
GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG pa di si do sad... Ja mislio da si se uvrijedio kaj nisi dobio TerraTec-a ;) |
Citiraj:
ali ako nedobijem ovu maticnu zube cu da ti vadim, ova moja me tesko zajebava vec dobrih mjesec dana |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Welcome to club mr President. |
Citiraj:
a cd-e koji mi netrebaju cita posve ok |
Citiraj:
Pa to je tako! Isto ko što kruh uvjek padne na namazanu stranu i slične stvari. A možda s tebom ne priča :D :D :D |
Citiraj:
|
mrglj meni bi ploča trebala više od tebe ali ko će ić do 80 postova,lijen sam :)
|
Sudeći po konfiguraciji koju si napisao, ne treba.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
odem do frenda, vidim taj resident evil, i ajde sprzim ga na crni traxdata (80 min za manje upucene).... ubacim ga kod sebe i sranje....vrtim par cd-a i isto... ubacim neki nazovi pool od igre i vrti bez problema..... za popizditi ocistio sam lecu na 100 nacina ali nepomaze |
Citiraj:
|
N 40x bi trebao nekih 3.5 do 4 minute. Na 48x za nešto malo više od 3 minute.
Greg jesam ti rekao da ne kupuješ LG. Ne? RAK opet blesav. Tako kod njega sve počinje. Ubacuj nove firmware jedan za drugim i to od najstarijeg prema najnovijem. Kada dobiješ prvi dobar rezultat ti stani. To je to. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |