|  | 
| 
 CUDAN PROBLEM SA NAPAJANJEM FSP AURUM GOLD 850 W POZDRAV DRUGARI. Racunar se ugasio SAM OD SEBE I VISE NIJE HTIO DA SE  UPALI nije bilo nikakvih znakova zivota lampica da zasvijetle i slicno  .hvala bogu odmah sam posumnjao u napajanje i stavio drugo napajanje  rezervno i racunar je radio naj normalnije .posto je napajanje pod  garancijom jos dvije godine poslao sam ga brzom postom u radnju u kojoj  je i servis gdje je garancija i navedena .poslije 24 sata kad je  napajanje stiglo radnja -servis se javila i covjek je rekao napajanje  sam spojio i radi naj normalnije i stvarno poslao mi nekoliko slika na  kojima se u servisu vidi da radi .malo sam zbunjen situacijom sta dalje  da uradim iako mi je receno da ce napajanje ostati u servisu na  testiranju par dana .DALI JE NEKO IMAO SLICAN SLUCAJ .HVALA | 
| 
 Čekaš što će reći, ako radi, vrati i to je to. Moguće je svašta ali kompliciraš tamo gdje ne treba. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 može biti hrpa stvar, da se aktivirala neka zaštita, da uopće nije bio problem s napajanjem itd itd... budeš vidio što će ti servis reći, pa ćeš biti pametniji | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 nekada se jednostavno ne može drugačije | 
| 
 a da nije mbo? | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Već si imao takav slučaj? Možda će raditi bez problema sada dalje. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 hvala bogu i njima na reklamaciji se poslije 48 sati  desio isti problem i PRIHVACENA REKLAMACIJA .stize novo napajanje mislim  bar tako da ide | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |