![]() |
pomoc oko programa u C
Molio bi nekog ko ima vremena ako moze da mi rijesi ovaj zadatak
S tipkovnice učitavati parove realnih brojeva sve dok se ne učita par 1 2. Učitane brojeve iz para stavljati u vektor V1, odnosno V2. Predvidjeti najviše 10 mjesta u svakom vektoru. Naći i ispisati: a. najveći broj u vektoru V1 (Vmax) i najmanji broj broj u vektoru V2 (Vmin), b. koliko ima brojeva u vektoru V1 i u vektoru V2, c. srednja vrijednost u vektorima V1sr i V2sr tnx |
ne kuzim zadatak kavi parovi?jedan do drugoga 1-9...daj sve detalje...i pomocu cega srediti to?funkcija?if naredbi for?
|
Citiraj:
Evo napisat cu ti primjer proslog zadatka pa ako ce ti sto pomoci, a ak ne hvala na trudu. Sa tipkovnice ucitavati parove realnih brojeva sve dok se ne ucita par -9 -9. Ucitane brojeve iz para stavljati u vektor V1, odnosno V2. Predvidjeti najvise 1000 mjesta u svakom vektoru. Naci i ispisati: a. Srednju vrijednost brojeva u vektoru V1 (Vsr1) i srednju vrijednost brojeva u vektoru V2 (Vsr2). b. Brojeve u V1 koji su veci od Vsr1 ili manji od Vsr2. c. Koliko ima brojeva u V1 vecih od Vsr1. */ #include main () { int i, n=0, k=0; float V1[1000], V2[1000], Vsr1=0, Vsr2=0, s=0; printf ("\nUnesi parove realnih brojeva (-9 -9 za kraj)\n"); for (/bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka/; i<1000; i++) { scanf ("%f%f", &V1[n], &V2[n]); if (V1[n]==-9 && V2[n]==-9) break; else { Vsr1+=V1[n]; Vsr2+=V2[n]; n++; } } if (n==0) return; Vsr1/=n; Vsr2/=n; printf ("\nSrednja vrijednost brojeva u prvom vektoru V1: %10.4f",Vsr1); printf ("\nSrednja vrijednost brojeva u drugom vektoru V2: %10.4f",Vsr2); printf ("\nBrojevi u V1 veci od Vsr1 ili manji od Vsr2:"); for (/bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka/; i if (V1[i]>Vsr1 || V1[i] } printf ("\nU V1 ima %d brojeva vecih od Vsr1\n", k); } |
Ako sam dobro shvatio zadatak onda bi kod trebao ovako izgledati
Code:
#include |
Ma lega svaka cast
puno ti hvala |
Nema problema. Samo provjeri to sa srednjom vrijednošću jer ja mislim da je ono moje kod za apsolutnu, statisktiku gdje se rade te sve pizdarije sam polagao prije dosta vremena. :D
|
Citiraj:
@Andeo Vidim da opet u firmi imate puno posla ... :p ah vi programeri nemoze se bez vas , a bome ni s vama :D |
A šta češ, mora netko pisati software za taj vaš hardware. :D
|
istinu zborish. : stoopid
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |