![]() |
Hitman 2
kaj nije hitman 2 izašo pred 15 godina? edit: aha, novi ''hitman 1'' je izašo 2016, pa je ovo nastavak |
BRU TA LA :)
Igrat će se ziherica. |
|
inače ovaj hitman 2016 je dobar SP za odigrat?
|
Iskreno, ja igro pol sata i šift-dilitao sve. Meni bezze.
Sent from Usreo Mobara |
Ja odigrao i dobar mi je. Iako je ovo epizodno izdavanje retardirano. I priča je nepovezana. Ali gameplay je ostao vjeran starijim nastavima.
|
Citiraj:
ako si volio i prijašnje nastavke, bit će ti dobar |
Jesi otvorio temu, jesi ?
:D Citiraj:
|
ako je brko deleto 2016. onda mora bit smeće, taj igra svakakva govna :D
|
Iako je ovo negdje 7 hitman igra, te iako je hitman 2 izašao 2002, ova igra se zove hitman 2 :care:
Sve se rebootalo za "decu" |
|
Ubije mu pola zaštitara sa antimaterijalnim snajperom, pa onda "metu" ubije sa gađanjem zvučnika iznad metine glave iako ga je imao na nišanu minutu, ono kao diskrecija :roller:
|
znači pogodiš ga u glavu i odbaciš 20m
kako ovo jebeno loše izgleda, volim i cijenim hitman franšizu ali ovo je jad pls can you dumb down novog sam fishera tako da nema više kvalietetne stealth igre |
A ne, odleti kao da ga je pogodio Boforsom, a glava ostane netaknuta. Vjerojatno im engine tako računa fiziku, a nisu imali volje/para/vremena za napraviti novog.
Ovo mi nije ništa drugačije od Far Cry igara, ugasiš mozak i lupaš. |
a ok je, ali očekivao sam nekakav onako malo brutalniji pristup stealthu
ovo snipeanje je fora jednom, ali dođi dolje pa sve riješit rukama to je posao :) |
|
Došlo u videoteke prije nego što je igra službeno izašla (uz Assassin’s Creed Odyssey) :D
Ovo se dugo nije vidjelo. |
Hitmana mozes jedino igrat ako sam sebi das no kill penalty. Inace je tako lako da nije vrijedno downloada. Al proc cijeli level, ne ubit nikoga, sve savrseno tajmirat, e to je vec zabavnije, al AI je glup ko kurac tako da ni to nije neki izazov.
|
Da li netko odigrao Hitman (2016)?
Nisam našao thread za tu igru, zato sam postao ovdje. Vidim da je cijena dosta pala, reko da li valja vremena :kafa: |
Ja sam.
Kupio sve epizode odjednom. Dobra je igra. Podsjeca na blood money, pa ako ti se to svidjelo, uzmi :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:28. |