![]() |
dochke nove godine 2006.
zanima me u kojim gradovima je organiziran kakav docek nove godine,
odnosno tko je na trgovima odredjenih gradova. slobodno pishite za sve gradove koje znate, hrvatske, europske, svjetske, balkanske, nije bitno. :D evo za pochetak. u rijeci ce biti belfast food i novi fosili. u zagrebu sam cuo da ce biti simfonijki orkestar? is it true? :confused: za dubrovnik cuo da ce biti daleka obala, hladno pivo, maja shuput i bosanski becari. nwe york - times square - mariliyn manson (inace trodnevni izlet dodje skoro pa 12k kn, pa tko voli neka izvoli. ;) ) dalje vi nastavite, vjerujem da ce mnogima biti korisno. |
kaj ti vec znas gdje ces bit:D pa to nit ne gledam do kraja godine...(do onda imam par "desetaka" poziva)
|
ja svake godine odlučim dan-dva prije nove jer od svih klubova i pubova kojih ima u zg, i privatnih tuluma teško se odlučit..
|
Ja bum doma najvjerojatnije feštu napravil.
|
Citiraj:
@gumifleks festu ha:p si napravio sta s "the osoba"??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno da jesam ;) @ZED: nisi pozvan da mi ne ukradeš ventilatore koje skupljam :D |
Citiraj:
A od kud ti da bi ti maznuo ventilatore:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Otkud ti to:rolleyes: :D |
dobro, imam i ja 86 poziva za provesti novu godinu u kuci, a mene zanima ako ste culi i gdje ima neki docek na otvorenome, u kojemu gradu te tko svira.
|
Automobilom na otok Vir sa djevojkom , usput kupim 3 kile odojka,baksu pive i šampanjac- najbolji novak ever :clap:
|
Citiraj:
|
e pa ja ću preko oceana, i to u downtown TORONTO!
oh yes yes, true true.. vodi me cura doma... :D im not kidding |
Citiraj:
|
ja bum slavil u jedinom gradu u HR koji ima 2 autobusna kolodvora :p
|
ja neam pojma jos gdje cu. mozda u ZG, mozda kuci u VK. dunno yet.
:beer: |
Mi ćemo devastirati neki prostor,standardno...
U Opatiji sviraju Cocktail Band,na tržnici |
Citiraj:
yo yo no way :D flying in 9 days from now, woo hoo ! |
Citiraj:
|
aha a fleks sta si to tocno poduzeo:D
i kakve ventove?? |
Ahh ja novu god najviše volim sam provest doma uz komp na ovom forumu i vatromet, guštajući neki sok :D i slušajući slipknot :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj se malo skuliraj imaš 13godina kaj bu bilo sa 20 |
E mrkonja, dođeš jedanput do mene da vidiš koje budale žive ovdje, pa se nebi začudio zašto igram B2 umjesto da visim sa nekog drveta pokušavajući doći do nogometne lopte koja se zaglavila na krovu....:)
no ipak možda bude bilo nekih susjeda tek tak da me ometaju :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
VJerovatno sa ekipom na Cresu,u kući od frenda
|
Citiraj:
mozda i sami budemo nest pravili. who knows..."tek" je 04.12. :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |