![]() |
DAVIS CUP finale Slovačka - Hrvatska
Vidim nitko još nij eotvorio temu Davis Cupa.
Po meni zasad sve teče po planu,Ljubo dobije pojedinačno,Mario izgubi. Drugi dan Ljubo i Mario dobiju parove,treći dan LJubo dobije odlučujući meč za 3:1 a zadnji meč igra Goran. |
Evo zavrsilo i tukli ih sa 3:0....
Ljubo kao i cijele sezone, izvrstan, al onaj Ancic mi se šlepa...:( A kaj ce ivanisevic delat na terenu!? Bolje nek priliku da Karlovicu ili nekom drugom...mislim svaka cast ivanisevicu, al kaj je, je, prestar je on za ovakva sranja(:D) Sve u svemu, ocekujem da Ancic rijesi pitanje pobjednika, jedanput u ovoj sezoni...:rolleyes: |
Citiraj:
|
Ma nije vazno ko če odlucit vec nek samo mi to fino dobijemo!!
BTW volio bi vidit gorana na terenu!!! |
Ančić je dobro igrao danas u paru.
Čemu čekat do zadnjeg meča bolje da se sve riješi sutra u prvom meču. Ovo je bio bveliki korak no sutra Ljubičić treba tek dobiti Hrbatya. Još se ovo može i izgubiti. |
Pardon, malo sam se zajebo...zaboravih da Ancic igra drugi sutra...ah, opet ce Ljubo sve rijesit, ja se nadam...
P.S. Samo da nadodam, nemojte misliti da imam nes protiv Ancica, jednostavno mi ne igra dobro ove sezone...pogotovo solo u Davis kupu...Ne sjecam se kad je dobil koju partiju!? |
Ančić je papak, pa igramo tako da se od ljubičića očekuje da dobije obje pojedinačno i izvuče parove:rolleyes:
|
Sutra svi za Ljubu :D
Ancic je neka slab , ali nije ni Ljubo bio nista bolji u tim godinama tako da za njega ima vremena . a sutra ako ljubo dobije, trebali bi baciti Gorana na teren da vidimo jer jos zna reket drzati :D |
Citiraj:
Pa sumljam da bu zec igro:D |
Citiraj:
svak ačast, nema šta... |
Citiraj:
|
Msilim trebalo bi vidjeti rezultate tijekom ove davis cup sezone da li je ančić uopće dobio koji meč pojedinačno.
Nije da ne zna igrati ali kao da ga neće u davis cupu |
Neka Ljubo dobije prvi meč, pa neka Ivanišević odhakla zadnji:)
Koliko je dugo samo on vukao naš tenis-zaslužio je. |
Ljubo je odlican kao i uvijek...
A Ancica jebe prvi servis...:smoke: |
Ajmo Ljubo koji ti je k...ac, stisni malo!!!:fuming:
|
loše je sad, pritiso je Hrbaty gadno :(
|
Evo vratio se Ljubo...napeto:o
Setpoint! |
sad smo ispušili....ančić nema šanse da dobije...
|
AAAAAAAARHHRHHHGHGHHGHGHHG!!!
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: luuuuuuuuuuud sam |
Hebemu popizdio sam...:rambo:
ukrali su nam 2-3 ključne lopte:rambo: :rambo: :rambo: Ali Ančić ima šanse :) ovaj frajer mu nije ni blizu na ATP listi :smoke: |
A sad cemo vidjeti dal ce se ispuniti kaj sam rekao....
Al hebes to: AJMO ANCICU !!!!:rambo: :grrr: :fuming: |
Mario dobioprvi set.
Bravo Mario. A što se tiče Ljube,kažu da je imao problema sa vratom,ukočilo ga jutros |
Citiraj:
a onaj moj post iznad..a ono...u afektu napisah to. jednostavno mi bilo zao.moglo je vec (skoro) bit gotovo. |
Citiraj:
Eto, nadam se da ce Ancic ovo dotjerat do kraja i da ce napokon dobit meč... i to najvazniji za nas :) Ajmo Ančić!!!!!: boxers : |
Yes pobijedili smo!!!! :D : goood :
|
jupi...:D
|
Bravo Ančič i Ljubičić, svaka vam čast
|
Tako treba . upravo primaju ono sto su zasluzili .svaka cast momci
|
: cheers2
|
Bravo naši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |