![]() |
ps gamepad za PC
Zna li netko gdje ima kupit onaj konverter zahvaljujući kojem se može spojiti gamepad od playstationa na PC. Kolika bi mogla bit cijena tog konvertera (il kako se već zove)
|
Sam si ga složiš za 5-10Kn, bilo je u Kvarku i koštao je oko 60Kn.
Ako hočeš i FF onda si moraš još kupiti jedan adapter i 7809 |
Imam to čudo i za 70 kn je odličan gamepad. :p Najjače mi je zavalit se s njim na krevet i igrat NFS preko TV-outa. :D
|
Citiraj:
znači cca 2x2:D :D |
Ja bi htio kupit tu neku spravicu u koju mogu uštekat gamepad od playstationa a koja ima usb nastavak koji ide u PC. Koliko košta otprilike i ima li ga u poznatijim dućanima?
PS: Ima san 2 gamepada od smartboxa, al oba su pukla (nisu izdržala PES5:) ) a oni sonyjevi gamepadovi koji koštaju 80ak kn su vječni! |
i mene zanima...
kako složiti, što sve treba za FF?? ili jednostavnije ako netko zna gdje to ima za kupit?? |
Aj onda, jel bar kompatibilan sa svim igrama? Naša san u Splitu za 150k taj koverter, valjda ce valjat...
|
Moj radi sa NFS-om (tu i vibrira :D) i GTA-om, ostalo nisam isprobavo.
|
daj reci onda di si kupio ili kako si složio taj konverter???
|
Citiraj:
|
evo ga...
http://www.kvark.hr/products/pictures/1478.gif imao sam več jedno 3 takva, ne izdrže moj intenzitet igranja PES5:D |
150 Kn za konverter ...to mi se cini previse...
smart box...nebi islo...:p Recimo igram PS2 s njegovim gamepadom i nakon 2-3 sata osjecam bol i neugodu, a za PC sam si nabavio Gamepad LOGITECH Rumblepad 2 za 220Kn i s njim mogu igrati i 5h u komadu bez ikakvih problema. Stvar je u tome sta je Logitechov gamepad nesto drugcijeg dizajna pa bolje lezi u ruci te je oblozen gumom pa ga nedrzis za tvrdu plastiku vec za gumu. Raspored tipki je identican kao i na PS2 gamepadu pa je "prelazak" bezbolan, ugodniji je za igranje jedino sta PS2 gamepad ima mozda malo precizniji analogni dio no to neces osjetiti...Meni je puno ugodnije igrati PES5 na njemu nego na PS2 gamepadu...Takoder ima vibraciju i svi ga naslovi (koje sam isprobao) prepoznaju... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma nema šanse da kupujem smeće od smartboxa....imam doma od ps-a 2 joysticka koja ne koristim, ali dobro bi došlo za nfs igrat...ništa više, samo nfs :D
|
Šta vi radite s njim da ga razjebete... Ja svoj imam skoro godinu dana i ko novi je.
|
Citiraj:
Posebice u PES5 kad više nije dovoljno držat R1+ X, sad se mora koristiti i smjer. Oba su mi pukla igrajući PES5, nijedan igrajući PES4. |
A ja se kao ne igram... :rolleyes:
|
meni uvjek od X-os...
pukne pa neće ići u jednu stranu... mislim da se za te pare ne može kupiti ništa bolje... jedina zamjerka ide L2 i R2 tipkama zato što se "klackaju" |
još uvijek nitko nije rekao kako napravit konverter da bi gamepad od ps-a radio na pc-u sa ff-om.....
|
Ovo mi se ne cini lose za 100 kn u vemulja
http://cdpro.com.ru/img/goods/014/14865.jpg |
@Nicko javi mi se na pm kao i svi koji su zaineresirani za ovaj konverter!
|
isprazni inbox
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |