PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Footbal Menager 2006 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29180)

Crash009 03.12.2005. 12:51

Footbal Menager 2006

kakvi su vam dojmovi?

dokle ste stigli? ja sam u drugoj sezoni sa Dinamom, u prvoj sam osvojio ligu i kup, sada sam u kvalifikacijama za ligu prvaka pobijedio debrecen 9:1 u prvoj, i 4:0 u drugoj utakmici...

jeste otkrili kojeg mladog,jeftinog igrača?

E.T. 03.12.2005. 19:10

Ja sam u 2. sezoni s Milanom... U pvoj sam se obrukao (4. mjesto u Seria A (1.Inter,2.Juve,3.Fiorentina)) no izborena je liga prvaka... :p
Finale kupa i polufinale lige prvaka su me zadrzali u sedlu...
Jos mi nije pocela 2. sezona (7. je mjesec)...
Mladi igraci koje sam nabavio kao buduce zvijezde:
-Ochoa (Col) GK
-Ottaviani (Ita) GK
-Deschacht (Bel) DC/L
-Kompany (Bel) DC
-G. Johnson (Eng) DR /C
-Demartino (Ita) DMC
-Gasbarroni (Ita) AMC / R
-Salvo (Ita) FOR
-Jo (Bra) ST

Ovi su kod mene pa sam ih zapamtio... No tu mi jos napamet, ovako na brzinu, padaju:
-C. Tevez
-A... ruski mladi golman neznam napamet kako se tocno zove vec je wonderkid
onda ima jedan mladi vezni iz Sportinga...
Par brazilaca...
Nisam jos vodio nijedan "mali" klub pa nisam trazio jeftine igrace...

Thoroughbred B 03.12.2005. 19:25

Uzmite Jan Lastuivku,golman koji u 3 godine postane najbolji na svijetu :beer:

Imao sam ga u FM 2005,imam ga i sad,u FM 2006:cool:

Crash009 03.12.2005. 20:41

taj golman je odličan!

za 3 sezone nema boljeg na svijetu!

evo par dobrih,mladih igrača:

http://img221.imageshack.us/img221/2...shot0056lv.jpg

http://img234.imageshack.us/img234/5...shot0064yt.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/9...shot0076vp.jpg

Thoroughbred B 04.12.2005. 23:28

Uz Jan Lastuivku,obavezno pod svaku cijenu uzmite Lebohang Mokoena-u,ta 2 su po meni the best off...

giga 05.12.2005. 01:25

Evo ja tek poceo.
Prvi klub Napoli seria C,dignuta reputacija na cca 8000 tako da mogu s njim do lige prvaka i dovoditi normalne igrace,trenutno nakon 4 kola 10 bodova.
Drugi klub Rijeka,dignuta reputacija iz istog razloga.Zadnju tekmu izgubio od Hajduka na Poljudu 1-0 :fuming: nakon 7-8 kola 18 bodova ja i Hajduk...
igraci i taktika malo kasnije...
Doveo Mumleka,Rapaica.E da Rapaic ima neki ban da ne moze igrati do 1.1.2006 !? WTF

Crash009 05.12.2005. 10:08

glupo je tako igrati kad mjenjaš po editoru...

ja sam u FM2005 sa Millwallom 2puta osvojio premiership i izgubio u finalu lige prvaka, a ništa nisam dirao po editoru ili vraćao save:rolleyes:

giga 05.12.2005. 20:00

Citiraj:

Originally posted by Crash009
glupo je tako igrati kad mjenjaš po editoru...

ja sam u FM2005 sa Millwallom 2puta osvojio premiership i izgubio u finalu lige prvaka, a ništa nisam dirao po editoru ili vraćao save:rolleyes:

Da sa milwalom ali sa Rijekom nemas sanse.Jednostavno vec igram menadere dugi niz godina i postane dosadno nakon par sezona dovedes sve sta se moze dovesti a ovi ostali nece jer nemas dovoljnu reputaciju.Ali ne mjenjas nis po editoru osim reputacije.Tako da sa Rijekom pocinjes sa 100 000 Eura i nemas nikakve korisiti od reputacije,ali kada skupis pare je vec zanimljivije..glupo mi je igrati sa klubom iz trece lige doci do prve lige i ne mozes osvojiti ligu prvaka jer nece nitko doci,a tvoji su preslab i onda odes u neki jaci klub,to mi je bez veze trud sve te godine,a i ne visim na tome cijeli dan tako da nemam vremena odigrati 50-60 sezona kao neki....

Vuco 06.12.2005. 01:42

Sjecam se na FM2005, igrao sa Karlsruher-om, 2. njemacka...kad se samo sjetim koje sam igrace imao...kad sam ih kupovao, vrijedili manje od 1,5mil Eura a nakon sto sam osvojio 2 puta ligu prvaka (istina, tokom 12 sezona) vrijedili su 100 puta vise...to je čar menadjera:beer:

Ovaj novi me strah zapoceti jer znam kako brzo vrijeme leti uz njega...

XxX 06.12.2005. 18:24

evo, i ja sam počeo igrat fm2006. moram reć da mi je dobar. počeo sam nezaposlen i nekako sam uspio uć u varteks(bilo je slobodno mjesto).
inače, igrao sam i 2005, ali najviše sam igrao 03/04. tamo sam počeo s orijentom(hrvatksa druga liga), i osvajao polako, i došao do prvaka hrvatske, osvojio nekako jedva uefa kup, i prošao u drugi krug lige prvaka. i klub, koji je bio semi-professional je postao professional.
poslje sam prošao igrat van, u sve lige petice i igrao sam u jednoj ligi dok mi nije dosadilo.
a to za editor, to mi je blesavo, jer tako bez problema možeš osvojiti ligu prvaka sa naftaš ivanićem(pobijede dinamo i sljedeću utakmicu izgube od zadnjem u ligi).

giga 06.12.2005. 20:56

Citiraj:

Originally posted by XxX
evo, i ja sam počeo igrat fm2006. moram reć da mi je dobar. počeo sam nezaposlen i nekako sam uspio uć u varteks(bilo je slobodno mjesto).
inače, igrao sam i 2005, ali najviše sam igrao 03/04. tamo sam počeo s orijentom(hrvatksa druga liga), i osvajao polako, i došao do prvaka hrvatske, osvojio nekako jedva uefa kup, i prošao u drugi krug lige prvaka. i klub, koji je bio semi-professional je postao professional.
poslje sam prošao igrat van, u sve lige petice i igrao sam u jednoj ligi dok mi nije dosadilo.
a to za editor, to mi je blesavo, jer tako bez problema možeš osvojiti ligu prvaka sa naftaš ivanićem(pobijede dinamo i sljedeću utakmicu izgube od zadnjem u ligi).

A cuj s nafatasem da ga jebes neces ovojiti ligu prvaka kroz neko normalno vrijeme.Ja inace nisam pobornik sifri ovo je mozda prva u zivotu koju korisitim,ali stvarno nemam vremena igrati 20 sezona da bi doveo neke dobre igrace...ma igrao sam vec tisucu puta i nisam sa rijekom nikada osvojio ligu prvaka.Meni je to jednostavno pre malo vremensko razdoblje izmedu dva menadera da,kada izade novi ja predem na njega a razmak im je godinu dana i ja u to vrijeme stignem odigrati 7-8 sezona...u vrh glave...

BladeRunner 07.12.2005. 19:39

Ja još nisam nabavia igru,ali valjda ću uskoro,još igran 05,a ove igrače šta ste nabrojili znan skoro sve..

Kako stoji Freddy Adu?
Mokoena je dosadan,uzima bi ga samo u manje klubove..
Lastuvka je kralj,nakon 2-3 sezone s njim u Liverpoolu posta je jedan od najboljih na svijetu...

Air Force 08.12.2005. 21:25

igram s dinamom, 2. sezona, upravo sam ispao od werdera u osmini lige prvaka
od igrača Lucas Biglia

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00.