![]() |
Koja grafulja?
Evo bas sam danas odnesel Gigabyte 9600xt na "servis" u vemil jer je totalno pukla e sad je fora da nema graficke vise na lageru pa moral bi nekaj uzeti-dobiti u tom rangu po cijeni i jacini pa me zanima dal da uzmem obicnu GF6600 ili ATI 9600pro jer sam pital tipa dal je moguce dodati nekaj para pa uzmem nesto jace i rekel je ne!?
|
Običnu 6600! Tehnološki naprednija :)
|
Nemaš što razmišljati, 6600! Zaboravi na 9600. Probaj sa njima ako je moguće nadoplatiti pa uzmi 6600 GT. O 6800 da ne pričamo .....:beer:
|
samo ti nadoplati....ali moraš se prvo izderat na njih i svađat i tražit šefa!!!
|
Ma sve je moguce .
samo budi bezobrazan i odmah te drugacije gledaju . kad sve lijepo probas , onda misle da si papak . ja bi radije doplatio za 6600gt |
Hm jos me nisu zvali tak da ne znam kaj se dogada ali nadam se da ih budem uspjel nekak nagovoriti za nadoplatu jer je vise manje tak u svim ducanima, samo se nadam da ne dobim nekaj gore od ove sadasnje.
|
Odi tam(prvo pristojno) i ak pocnu kenjat, onda samo reci da oces razgovarat sa sefom i sve ce se sredit, tak je i moj kompic rijesio stvar s tunerom(rijeci tipa zakon o zastiti potrosaca i trzisna inspekcija nisu naodmet:D ). I ak imas love probaj uzet GT-icu ipak je puno jaca...
|
E aj da ne otvaram novi topic koju da ja uzmem do nekih 800-900kn !
I jel bolje agp ili pci ? |
Citiraj:
|
Pogledaj mu sig , a on kupuje grafu za 800-900kn , ovo ja ne razumijem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ovo u sigu je moja konfa ! A sklapam sestri komp pa ne znam koju da uzmem !
A konf tog kompa je Soltek maticna socket 478 P4 2,2ghz (clockan na 2.6) grafulja mx420 sranje zivo ! |
Od kada na s939 ide DDR2????: lol2 : : lol2 :
I nemaš ništa iz te konfe 100% nego si malo iskompleksiran pa bi tu sad kao ispao faca a? |
@Veki-os
Oko sokolovo....:) |
Veki preduhitrio si me...
baš sam to htijeo reći... BTW daj nabaci onda neki bechmark te svoj "mrcine":D |
Stvarno ne razumijem takve ljude! Dečko je malo ćuo o kompovima, pogledao malo cjenike i bam "mali" zajeb. Baš ste jadni sa tim "čarobnim" sigovima!
:smoke: BTW - 14 godina - reci mami i tati da ti kupe PS3! |
Bome sad sam malo bolje pogledal njegov sig........copy/paste bog te pitaj kojih cjenika.
Sklapa komp sestri.....:D |
strasno . nisam ni vidio ovo za ddr2 ali mi je konfa preopasno izgledala da netko kupuje jos i agp grafu . to treba i sankcionirati .
|
Dečko je vidio je mema 533MHz pa sad,stavit če kao tu brzu a vjerojatno ni ne zna da brzina memorije ovisi o brzini sabirnice...
|
Ne kužim kaj je vama svima, jedino kaj je jadnije i smješnije od laganja o tome koji komp imaš/nemaš/štogod je ruganje i vrijeđanje na račun toga. Mislim, žalosno.
Ak netko već ima neku potrebu da laže koji komp ima/nema, što god time misli postići, najbolje je ubaciti jednog :( jer on govori sam za sebe |
Citiraj:
Uostalom ako je mislio zeznuti nekog s tim sigom došao je na krivi forum. |
Gle, svi iz klase Proclockera zasluzuju javni linc. a ako netko ima problema da ne moze napisati sto tocno ima doma , onda ni ne mora nista napisati ili ni na forumu biti. ja nemam osobno neki stroj za poluditi , ali ponosno sam napisao kakav je da se vidi. nema tu preseravanja , ili da je netko odmah gradnjanin drugog reda ak nema 939 , 7800gtx , napajanje direktno iz Krskog i dr...
ak kupujes grafu do 800kn jer toliko imas , napisi tako , nema srama . pa za mene si Rockfeller jer sam kupio za 290kn jucer |
Ja bum stavil komp u sig kad ga napokon složim. Mislim mogu ja i sad staviti ovog Celerona na 1.0 GHz, 384 SDR RAM-a i ostalu popratnu ''artiljeriju'', ali neću, kad bum i tak to uskoro promijenil. Možda si dam truda pa ''strpam'' obje konfe u sig.......možda.
|
Onda stvi ono popularno - UNDER CONSTRUCTION - to dan danas pise na novom Maselnickom mostu , zato i je svako malo zatvoren :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |