![]() |
Problem s mišem i tipkovnicom
Složim Ryzena 5 1600 u paru s Asus Rog strix B250-f, prvo bootanje OK, memorija sve štima, instalacija na SSD. Nakon instalacije više ne mogu ući u bios jer ne vidim nikakav POST, sve je crno i onda odjednom Windowsi. Ako stišćem DEL onda se uopće ne boota.
Miš opet ima problem drugi, strelica ide do ruba lijeve strane monitora, ali kada ga pomaknem u desno do ruba, pokazivač kao da ode još pola metra udesno jer kada ga nakon toga pomičem ulijevo pojavi se sa dobrim kašnjenjem. WTF |
Za početak isključi Fast Startup, jer je podešen po defaultu nakon instalacije. Nakon toga, iz Windowsa napravi restart u UEFI, pa tamo isključi Fast Boot opciju. Za miša nemam pojma.:)
|
Citiraj:
|
nemam spojen monitor preko HDMI kabla nego DVI, nemam opciju restarta u UEFI iz windowsa
|
otkrio sam u čemu je problem, sve je počelo kad sam spojio HDMI kabel za TV, sada sam ga otpojio i mogao sam raditi update BIOS-a, s mišem se isto stvar popravila. Zašto je to tako? Grafička je GTX 970
|
Baci pogled na ovu temu, odnosno od linkanog posta nadalje.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ovo funkcionira samo ako imas UEFI/GPT instalaciju, ak imas legacy onda moras moc sa DEL tipkom uc u BIOS :chears: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |