![]() |
Info Sajam
Tko je bio na infu...
Ajd napisite svoje dojmove:beer: |
jel ima PCex kakav stand ili tak nekaj? Ajmo ljudi, dodjite svi u petak da se nadjemo malo, da popricamo, druzimo se i tako...da vas nabijem u UT-u... :D
|
Da shtand, ma paviljon imamo! Ma kaj jedan paviljon, PET paviljona!
:D |
jel ja to njusim sarkazam u zraku? nema veze, i dalje se mozemo naci
|
Citiraj:
to bi bas volijo vidjeti :D |
a ako ti se dolazi u zg, mozda i vidis :D
|
ja sam bio pogledati kaj ima i tak, moram nekaj i napisati o Infou... a sto se shtanda tice... to nebu tak skoro vjerovatno.
|
e da moras uslikati onaj P4 3.06 s hyper maderfaking tehnologijom :)
hostese nemoj slucajno zaboravit tu uvik ima novotarija :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je najveća fora bila ispušna cijev koja izlazi iz vidijevog paviljona (Test Lab)....skurio sam si dlan :)) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A cuj...bilo je zanimljivih trenutaka. :) |
INFO suxx!
Telekomunikacijske kompanije...bla bla...wireless..prodaja magle..blah, jedino kaj ima zgodno za vidit i popricat je Etida s njihovom Yamaha "ergelom". BTW kaj se tice hostesa, cini mi se da je HT opet imao dipl. inzenjerke na tajnom zadatku hostese a VIDI se klasicno preseravao sa sadomazo kozom a i nisu bile bas nesto. Predlazem da za iduci info uvezu Tajvanke, one su mi uvijek bile simpa i slatke.. |
Ma i to sa tim šatro komadima mi malo ide na onu stvar...
Trebali bi to malo mijenjati-ma zakaj bi uopće trebali biti nekakvi kakti komadi??? Nek stave malo za promjenu "veprove",onak lepe i debele :D :D :D Sa dudama onak ko što ima z3d-ov avatar:D :D :D Borosane se podrazumijevaju... |
Ma i takvih po tvom ukusu, samo kaj takve rade u ruzicastim kutama kao cistacice. :beer:
|
A joj, a jel se vidi suma striborova po shuker-listovima + jel izviruju dlake ispod pazuha?????????
MLJAC |
Ma to nije to...
A ni onakve dude nisam vidio... Neeee...takvi veprovi bi trebali bit na štandovima Ovak je razgledavanje i kupovina novog hardware-a izgubila na zanimljivosti. Bez veze... |
Citiraj:
Čupa farbana,onak krupni minival:D I naravno...."majca bez leđa"...:D :D :D Jooooooooj.... |
To (majca bez ledja) je da se vide dlakave bubuljice na ramenima
|
Citiraj:
|
Ha...
Odoh iz ovih stopa na INFO... Tko zna...na stranu spika treba otić pa vidit:D Jučer sam bio na Velesajmu ali samo po knjige... danas idem vidjeti ima li kaj dobrih veprova:D :D :D Odoh... |
Eto...
Bio.... vidio.... Veprovi ko veprovi.... :D :D :D |
pa gdje je clanak INFO 2002:rambo: :rambo:
|
Citiraj:
|
bullshit. Sajam je BULLSHIT! Svake godine sve gore i gore...
:fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
Zbilja jadno, pa ni nagrade nisu što su nekad bile!
Jedva sam jednu olovku užico, i to od ZGBanke! Sad me sram je nekom pokazati! Nagodinu će se zvati HT prezentacija filma DSL 2.dio, i bit će i ona teta što prodaje bonkase, jer bez nje neide ;) i to je to :D |
Nemoj tako, HT-ove tete su stvarno prva liga. :)
|
Citiraj:
:D Bolje se držat one stare: BOLJE KITA U RUCI NEGO PICA NA GRANI:D :D :D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |