PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   PCEX newsletter (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29127)

Dawar 02.12.2005. 10:01

PCEX newsletter

Evo ga pojavio se i on. Samo jedno nekužim u mailu sam ga dobio i pise da su ciljana skupina newslettera oni koji ne čitaju redovito pcex a ja svaki dan visim na njemu. Kaj onda meni šalju

Veki-os 02.12.2005. 13:15

Na forumu ima 4350 članova,e sad da su oni išli provjeravati tko stalno visi na forumu a tko ne potrajalo bi jaaako dugo.

Bubba 02.12.2005. 13:33

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Na forumu ima 4350 članova,e sad da su oni išli provjeravati tko stalno visi na forumu a tko ne potrajalo bi jaaako dugo.
Registriranih članova [5,197]?

Usput, Ako u bilo kojem trenutku poželite prestati primati newsletter koji uopce nisam ni trazio, je najobicniji bezocni spam...

Pantera-N 02.12.2005. 13:34

Citiraj:

E baš sam to htel napisati, Dawar, a jesi pacjent! i inače ima oko 5k članova, sad zamisli da su išli čitati statistiku ko najviše provodi vremena na sajtu : hitthewa

SniperWolf 02.12.2005. 13:49

Čemu tolika zbrka, koga zanima nek ga nastavi primati, a koga ne samo nek se ispiše iz newslettera i to je to.

atha 02.12.2005. 14:35

samo neka pichi newsletter, lijepo da ste to vratili.
kome ne koristi newsletter, nek se odjavi, it's easy as that.

Veki-os 02.12.2005. 14:38

Citiraj:

Originally posted by Bubba
Registriranih članova [5,197]?

Ako odeš na "Članovi" vidjet češ da ih ima 30 po stranici kojih ima 145 a 30x145=4350,e sad ne znam koji je podatak točan.

Dawar 02.12.2005. 16:58

Ma dobro znam ja to nego sam se uplašio da mislite da sam premalo tu pa u 4 mjeseca imam 650 postova.

Brain32 02.12.2005. 18:26

Spameru!!!:D :D :D

SniperWolf 02.12.2005. 20:13

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
Ma dobro znam ja to nego sam se uplašio da mislite da sam premalo tu pa u 4 mjeseca imam 650 postova.
padawane....:D

horza 02.12.2005. 21:50

1) istina je da ima 5k+ korisnika. neki od njih s email adresama koje više ne postoje. takvi su automatski izbačeni.

2) newsletter nije spam. bio bi spam da dolazi na random adrese i nešto reklamira. ovaj ne reklamira ništa što te ne zanima i što ionako ne tražiš. zašto bi inače bio na PCE forumu, te zašto bi pobogu pristao na pravila prilikom registracije.

3) kome ne treba se može bez beda odjavit. al fakat je tako. nije nikakva kliketalica niti brainfucking. do sada se odjavilo svega 20-ak ljudi.

kaj ima nekakvih problema sa stranicom za odjavu?

valjda smo bili dovoljno jasni da to nije spam nego fakat nekaj za kaj mislimo da je korisno.

Bubba 02.12.2005. 22:28

Citiraj:

Originally posted by Horza
2) newsletter nije spam.
U slucaju da je prilikom registracije postojao box u kojemu pise: "YES! I want to recive newsletter."

Citiraj:

bio bi spam da dolazi na random adrese i nešto reklamira. ovaj ne reklamira ništa što te ne zanima i što ionako ne tražiš. zašto bi inače bio na PCE forumu, te zašto bi pobogu pristao na pravila prilikom registracije.
Sto netko trazi ili ga zanima (u okviru toga da ga osobno kontaktirate), dok se sam ne pocne izjasnjavati, nije vas problem. Ovo jest spam, u toliko sto sam pristao na pravila prilikom registracije koje ste vi prekrsili, saljuci mi poruke koje _nisam_ trazio niti me je registracija obavezala na njih, dakle - spam. U svakom slucaju, uvijek mozemo vidjeti kako ce vas davatelj usluga to komentirati...

Citiraj:

valjda smo bili dovoljno jasni da to nije spam nego fakat nekaj za kaj mislimo da je korisno.
Ajde Horzek, malo zeke - peke (na vas racun) iz system sobe petkom nikada nikog nije ubilo, jel... ;)

Tooma 02.12.2005. 23:59

Citiraj:

Originally posted by Pantera-N
E baš sam to htel napisati, Dawar, a jesi pacjent! i inače ima oko 5k članova, sad zamisli da su išli čitati statistiku ko najviše provodi vremena na sajtu : hitthewa

aj malo slusaj sta ti govore na faksu, nemoj tamo samo prosidit nekoliko godina da bi dobija papir

nemoj se uvridit, ovo ti je samo konstruktivan komentar

atha 03.12.2005. 10:00

Citiraj:

Originally posted by Bubba

Ajde Horzek, malo zeke - peke (na vas racun) iz system sobe petkom nikada nikog nije ubilo, jel... ;)

o pa nabijem te bubba vec sam mislio da si popizdio i da si ozbiljan. :D
ili se varam? :D
;)

evo nesto malo off vezano uz pce.

na upis rijeci hardware, PC, ati, nvidia, overclocking u google, prva stranica koju ponudi je pce, odnosno druga jer zna ponuditi i srpske i bosanske stranice (ES i HB).
naravno pretrazivanje hrvatskih stranica. :)

Bubba 03.12.2005. 19:19

Citiraj:

Originally posted by atha
o pa nabijem te bubba vec sam mislio da si popizdio i da si ozbiljan. :D
ili se varam? :D
;)

Kao sto bi rekao jedan nas (nazalost, bivsi) eminentni IT kolumnist: "Il' jesmo. Il' nismo. Il' ono trece...".

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:05.