![]() |
PCEX newsletter
Evo ga pojavio se i on. Samo jedno nekužim u mailu sam ga dobio i pise da su ciljana skupina newslettera oni koji ne čitaju redovito pcex a ja svaki dan visim na njemu. Kaj onda meni šalju
|
Na forumu ima 4350 članova,e sad da su oni išli provjeravati tko stalno visi na forumu a tko ne potrajalo bi jaaako dugo.
|
Citiraj:
Usput, Ako u bilo kojem trenutku poželite prestati primati newsletter koji uopce nisam ni trazio, je najobicniji bezocni spam... |
Citiraj:
|
Čemu tolika zbrka, koga zanima nek ga nastavi primati, a koga ne samo nek se ispiše iz newslettera i to je to.
|
samo neka pichi newsletter, lijepo da ste to vratili.
kome ne koristi newsletter, nek se odjavi, it's easy as that. |
Citiraj:
|
Ma dobro znam ja to nego sam se uplašio da mislite da sam premalo tu pa u 4 mjeseca imam 650 postova.
|
Spameru!!!:D :D :D
|
Citiraj:
|
1) istina je da ima 5k+ korisnika. neki od njih s email adresama koje više ne postoje. takvi su automatski izbačeni.
2) newsletter nije spam. bio bi spam da dolazi na random adrese i nešto reklamira. ovaj ne reklamira ništa što te ne zanima i što ionako ne tražiš. zašto bi inače bio na PCE forumu, te zašto bi pobogu pristao na pravila prilikom registracije. 3) kome ne treba se može bez beda odjavit. al fakat je tako. nije nikakva kliketalica niti brainfucking. do sada se odjavilo svega 20-ak ljudi. kaj ima nekakvih problema sa stranicom za odjavu? valjda smo bili dovoljno jasni da to nije spam nego fakat nekaj za kaj mislimo da je korisno. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
aj malo slusaj sta ti govore na faksu, nemoj tamo samo prosidit nekoliko godina da bi dobija papir nemoj se uvridit, ovo ti je samo konstruktivan komentar |
Citiraj:
ili se varam? :D ;) evo nesto malo off vezano uz pce. na upis rijeci hardware, PC, ati, nvidia, overclocking u google, prva stranica koju ponudi je pce, odnosno druga jer zna ponuditi i srpske i bosanske stranice (ES i HB). naravno pretrazivanje hrvatskih stranica. :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:05. |