![]() |
Drvo znanja
Jel itko od vas kupuje navedeni časopis ja ga uzimam već jedno 5-6 godina i super je :beer:
|
Ja sam zadnji broj uzeo pred kojih 6 godina kad sam bio u osnovnoj školi (kupovao sam preko škole). Uzimao sam od samog početka (nemam prvih par brojeva) i časopis je bio dobar sa zanimljivim stvarima.
|
Citiraj:
|
a o čemu on piše??
|
Da sam 10-15g mlađi možda bi ga i uzimao skupa sa Smibom i Modrom Lastom
|
Citiraj:
Evo pa vidite http://www.drvo-znanja.com/ A ako neznate kaj vam je to to vam je hrvatska kopija national geographica samo što i ima ne samo o prirodi nego i o tehnici itd |
To je vrlo zanimljiv časopis i da se mnogo toga naučiti, ali mene ne zanima kojom brzinom kornjača jede i na koji način obavlja nuždu :rolleyes: :)
|
Citiraj:
|
Ja sam ga bio uzimao jedno dulje vrijeme, al sam prestao kad je bio poskupio.
|
Drvio znanja je zakon i nije tu samo o kornjacama i sa ti ja znam,,,, gluposti,,,,, uzimao sam ga prije 5-6 godina i ima u jednom broju fino detaljno opisan Americki TENK :):) i borbeni zrakoplovi F14, F117, F22 RAPTOR, B2.... i jos dosta toga znam da je cesto bilo dosta stvari o svemiru,,,,, zakon je ali,,,,,, sada ako me sa od toga zanima nadem na net-u brze jednostavnije detaljnije :):)
|
Kvalitetan casopis, al ja sam odustao od bilo kakvih casopisa...Internet je tu za sve.
:beer: |
Ja ga uzimam od prvog broja. Časopis je zakon, ima svakakve teme i nađe za svakog po nešto
|
Citiraj:
Imas li broj 123 , ozujak 2009 . Ako imas mozes li mi ga prodati ? |
a jel netko kupovao meridijane možda?
|
imam ja neke od brojeva ak ti treba
edit: frajer je digo temu staru 6 godina -.- |
prisjećamo se hhh
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |