![]() |
Monster Hunter: World
Vidim da su svi zaluđeni igrom, pa da dobije svoju temu pošto dolazi na PC ove godine (releasana je za PS4 i XBOX već).
Citiraj:
Citiraj:
Jako su dobri komentari i ocjene, nadam se dobrom portu na PC. Igrati će se sigurno! |
Sjećam se da sam kao klinac igrao Monster hunter freedom (ili kako se već zvao) na PSP-u prije X godina unazad...jako zabavna je bila već tada :)
I kako je jedan youtuber dobro rekao... Znaš ono kada imaš boss fight koji je trajao 5min a činio ti se kao da traje pola sata? E tu se doslovce boris barem pol sata :D |
Isprobao je dva puta i ne sjeda mi, nikako.
Djeluje mi kao malo bolji korejski MMORPG. Level design i općenito taj cijeli svijet mi je pregeneričan kao da je randomly generiran (u prvijedu, svije mi je preloše napravljen). A borbe protiv bosseva su mi ujedno i dobre i loše. Dobre jer su raznoliki, loše jer mi svi djeluju kao da je najveća prijetnja njihov HP, a ne čista mehanika borbe s njima. To bih vjerojatno samo u coop-u igrao ako će mi se dat i to tek kad za PC izađe. |
Mene više zanima kakav će to port biti pošto vidim da je igra kao stvorena za gamepad.
|
Iskreno, fali igara za gamepad na PC-u, nemogu se dočekati ovog da drmam iz kauča.
|
A gledaj, meni frend igra sve igre s gamepadom. Kad ga pitaš koja je najbolja igra za igrati na gamepadu a da je za PC, on kaže sve.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:57. |