![]() |
Laptop
Evo, dobivam danas laptop i kolko sam vidio na HDD-u cu dobiti dvije totalno glupo napravljene particije.
Sad me zanima, Koja je razlika u radu na desktop i laptop racunalu ako je uopce ima. Mislim, dali ima ikakve razlike kod instalacije operativnih sustava bilo windows ili linux itd. Radi se o laptopu Acer Aspire 5024WLMi http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=2344&catid=26 Mislim, garant nema nikakve razlika jer maticna je tam, grafika je tam, hdd, zvuk tralalala. Ali ipak bolje da pitam prije nego pregazim XP Home kaj dobivam s njim! |
nema nikakve razlike, os je os, driveri su driveri.
javi impresije sa laptopom nakon "testiranja". :beer: |
Osim sto cu buljit u njega i divit se kako prije 11 godina nisam mogao zamisliti nes tako brzo, a tako malo. Obecajem, ako to ikome znaci da cu ga istestirat u nekim benchmarkovima i mozda clocknem grafu, ali za to mi stvarno ne sluzi lol. Moram se okanit tog desktop razmisljanja, mislim, ne moram, imam doma svoj komp, ali. Ma jedva cekam :D :D :D
Da, jedina razlika je kaj sam si copio jos 512 rama, kako uzimam na rate, to ce me kostat.... 20 kuna skuplje mjesecno. Tak da, jebga, kutija pljuga manje :D |
Ima razlika.Desktop teže stane po ruku:D .
BDW prije instalacije linuxa pogledaj koje distre ga najbolje podržavaju i ne odustaj kod manjih problema jer kad jenom poštelaš rad je jako ugodan.Baci pogled na link http://www.linux-on-laptops.com/acer.html :clap: |
Mogao bi ubit nekog. Jebga ljudi, dogadja se. Dobis diner kartica koja je bez limita. Dodjes sav sretan tamo, stavis gigu rama umjesto 512, lik ti lijepo zapakira. Dobijes torbu besplatno i das karticu. Provuce i kaze da ne ide. Zoves diners i pitas zasto ne ide. Kazu a, (jebiga) stavili smo proizvoljan limit na 6000 kuna :rolleyes:
Sad, lijepo ima kazes da te boli qrac za tih 6000 jer uzimas na 36 rata sto te ispadne 350 kuna mjesecno (toliko me DSL kosta koji vise necu imati, ono ko bog se poklopi). A ne nista sorry. I onda se ko idiot osjecas, ali ajde ovi u ducanu su oke bili jer dodje ti da prerezes karticu na mjestu. :( :( :( Jebeno, planiras godinu dana kupit laptop i... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21. |