![]() |
UPS NAPAJANJE Everpower 500VA UPS
sto mislite o tome UPS-u
znam da su napajanja Everpower kante tako bar kazu taj ups mogu dobiti za 400kn :confused: :confused: |
sta ce ti UPS?
|
Re: UPS NAPAJANJE Everpower 500VA UPS
Citiraj:
|
Re: Re: UPS NAPAJANJE Everpower 500VA UPS
Citiraj:
Pa baš i ne, to naime jako zavisi o snazi napajanja tj. koliko " sapi " imaju akumulatori. Konkretno za 1 PC prosječan UPS izdrži cca 12 min. Jako dobri mogu i preko pola sata. Naime na poslu zbog problema sa strujom uskoro nabavljamo UPS-ove, tako da tražim što se kod nas nudi i po kojoj cijeni ... npr. " šacam " ovaj u Ve-milu - APC Back UPS 500VA CS, 800 Kn Complete system protection ( no more energy spikes :D ) Pri 50% 11 min., znaći realno cca 3 min. Savršeno dovoljno da spasim sav rad koji sam do tog trenutka radio :beer: |
Re: Re: Re: UPS NAPAJANJE Everpower 500VA UPS
Citiraj:
|
bundy je u pravu. skroz.
|
pa mislio sam da to malo duze drzi
ne uzimam UPS:fuming: |
meni moj UPS od 600W drzi stroj i monitor oko 4 minute (a meni je stalno CPU na loadu od 100%), sto je meni vise nego OK. jer za to vrijeme (ako sam uz racunalo) se flashanje BIOSa zavrsi, ili ja imam dosta vremena sve posejvat na cemu sam radio. Ako me nema onda ce UPS service reci Windozama da se zgase kada je skoro prazan, a bolje je da Windowsi naprave shutdown nego da se nasilno zgase.
Meni vise od toga za svoj stroj ne treba. |
dobro su mi rekli
to mi uopce ne treba jel nist mi ne znaci sto cu komp moc drzati 4 min. Ne nestaje cesto struje tak da je meni UPS 100% beskoristan hvala svima koji su me odgovorili od kupnje UPS:beer: |
Ozrenov je koristan jer je smart, ali takav košta 1300 kn. Barem tako kaže vemil.
|
STRMX!, drago mi je sto smo te odgovorili od kupnje... :D
|
Citiraj:
|
sad mozemo na pivicu popricati malo o moddanju :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |