Re: Re: Re: Re: Re: Montaža ventova
Citiraj:
Originally posted by Jozha
si siguran?ja uvijek zabrijem kad ih montiram na jednu shemu da je ona druga bolja.jer mi je najgora stvar kad ih montiram da ispuhuju nikak nemrem skontat kolki je protok kroz radijator.a kad upuhuju u njega onda mogu stavit ruku sa druge strane pa osjetim dal vuče il ne.i eto ti cirkulare definicije.
|
ono, možda postoje neka sitna variranja s obzirom na projektiranost ventilatora (lopatice, snaga, brzina okretaja, oblik plastike, ovisnost o razlici tlakova,...) pa bi onda neki model bio bolji uvlakač, nego izvlakač...ali u PC svijetu ventilatora ne vjerujem da čini neku mjerljivu razliku...
ne-dihtanje ti može odredit da je upuhuvanje bolje od izvlačenja jer se zrak drugačije ponaša kadje malo komprimiran, nego kad je malo ispumpan - ali i ti su vjerojatno zanemarive sitnice
Citiraj:
Originally posted by Jozha
nego otkud se ti sječaš ove moje butige i politike? :beer:
|
neki predio malog mozga nosi tu informaciju...mislim, bilo je još takvih kroz sve ove godine PCeX-a, ali ti si se nekako najjače urezao - vjerojatno si bio najupečatljiviji u 'intel inside' podršci...brijem da je to bilo u doba prvih athlona koji su nešto sitno bili bolji od p3 (a pogotovo duron od celera) pa onda one spike oko grijanja, tom'sov filmić o izgaranju athlona ako mu otpadne cooler...
ajmo mi na pivu pa ćemo se lakše sjetit starih dana i žutog PCeX-a :beer:
|