PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   napajanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2897)

gospar 10.11.2002. 23:11

napajanje

imam par piitanja oko hladenja i izvedbi hladenja za napajanje naime vidim da se tamo nakupilo puno prasine ali doci do tog venta je ravno otvaranju tenka otvaracem za konzerve barem meni pokusao sam nesto sa usisivacem.......tesko je mislit uz toliki smijeh......dakle ima li tko savjete ili linkove te sto se moze dogoditi kad taj vent slabo puse, kako ga ocisti , zamijenit?

RAK 10.11.2002. 23:18

Pa otvori ga. Valjda nije cijelo zavareno.

Ako već ne možeš propuši ga kompresorom.

gospar 11.11.2002. 00:12

Ovo je tipa gladni smo nemamo kruha. " Jedite kolace" :) odakle mi kompresor

RAK 11.11.2002. 00:25

Odeš nekome ko ima. Nećeš ga zauzeti par minuta. Osim toga mislim da bi se to moglo riješiti i na INA benzinskoj stanici.

Malo kreativnosti. Nisi mi odgovorio. Kako se to ne može otvoriti.

z3D 11.11.2002. 00:30

za pocetak trebat ce ti krizni srafciger :D :D :D
otvorio si napajanje, u cem je problem? odlemi njegove dvije zice s plocice, odsarafi ga izvana i zamijeni ga drugim! :burn: :p

gospar 11.11.2002. 06:40

rak : nekako je povezano na previse mjesta imaju neke cudne vide a ne rastavlja mi se cijeli komp i gura cuskije da odvaljujem, ono s kompresorom ti je dobra ideja to cu ucinit.

sise: nemam od-lemilicu i bojim se elektroda :o

igsablja 11.11.2002. 06:43

Citiraj:

Originally posted by gospar
rak : nekako je povezano na previse mjesta imaju neke cudne vide a ne rastavlja mi se cijeli komp i gura cuskije da odvaljujem, ono s kompresorom ti je dobra ideja to cu ucinit.

Ma odi doma spat!!!
za drugo i nisi:D :D :D

RAK 11.11.2002. 09:06

Citiraj:

Originally posted by gospar

Radije otvori i sa 2 lagana poteza kistom si rješio problem. Brže i kvalittnije.

z3D 11.11.2002. 14:57

tip dodje i prekrsti me u "sise". o jadan...:fuming:

gospar 11.11.2002. 21:03

sorry Z3D :p inace maloprije sam otvorio to napajanje nije bas problem mislio sam da nece biti kraja onim vidama ali dobro je proslo. onda sam ubodnom pilom napravio pravokutnik na kucistu i stavio system bracket od titana marka da puse unutra ucvrstio sam ga sa 3 matice ali ne zavijanjem nego sam stranicu sesterokuta matice super lijepilom zalijepio za system bracket a bazu za lim da da bez aplauza :D a kako drukcije ne:confused:

z3D 11.11.2002. 23:17

ma nema frke, al' nemoj mi sise dirat. :D

Litex 24.11.2002. 19:43

Citiraj:

Originally posted by z3D
ma nema frke, al' nemoj mi sise dirat. :D
napiši si na sise ... "case modding" :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46.