![]() |
Društvene igre
Ne znam postoji li tema već, ali nisam je uspio naći.
Zanima me Game of Thrones rizik igra i trebao bi ju za poklon. Gledao sam malo online (točnije, trebam deluxe edition) i jedino nalazim na amazonu i dosta je skupo. Je li možda netko naručivao već i odakle, ima li još igdje za kupiti ili naručiti taj deluxe edition? |
Kod nas je dosta loša ponuda board gameova, a i kad ih ima u ponudi budu preskupi. Probaj poslati upit na Iliriji, kod njih se zna naći svašta zanimljivog
|
|
Zavvi ti ima, sad ne znam jedino za deluxe i koja je razlika, ali pogledaj. Meni baš stiže Rick & Morty Monopoly, a naručivao sam od njih brdo puta i sve je prošlo savršeno dosad.
https://www.zavvi.com/toys-games/ris.../11304853.html |
Links ima, ali nije deluxe.
|
Vidim crovotex ima u ponudi ali rasprodana i skoro 700kn
|
Poslao sam upit na ove HR stranice pa ćemo vidjet.
Zavvi ima tu standard iliti skrimish (piše na kutiji ispred). Da, Links ima tu običnu verziju, šteta. Amazon toga ima, ali skupo i poštarina se plaća. Imaš li link s crovotex, nisam uspio naći? Edit: našao, poslat ću i njima upit. |
|
Zna li netko gdje ima kupit ona igra što se vrti video po internetu gdje dvoje djece stavi glavu na neku plastiku i ispred njih je katapult sa šlagom pa moraju lupat po nečemu da ovog drugog pukne šlag u facu?
|
|
Hvala :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |