![]() |
Gathering LAN party
Ko ide na lan ja idem sigurno.
www.gathering-team.com |
ja sam se prijavio... i idem ziher...
brijem da ce bit dobro... |
bio na svima bit cu i na ovom:)
@bipe javi se e povecaj star craft na 2 v 2!!!! ocu sa darkecom pomest sve...solo nije zabavno!!! |
E da vas pitam da li ste se prijavili na turnir ja nemogu jer moj CS klan nije iz hrvatske pa onda sam se samo prijavio za LAN da nosim svoj komp i tako. E da imali neko od CS klanova koji se prijavio za LAN turnir mjesta za još jednog igrača?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit...ovaj put nosim jastuk |
I ko ide na kraju?
Ja idem u od petka i ostajem do nedjelje:D Također pitanje za fanatica ili ko već od organizatora pročita, jel treba dofurat opet svoj produžni :confused: |
Ja ću najvjerovatnije ić a ako budem idem u petak i ostajem do subote. I da jel treba i patch kabel ponijet
|
Ja ponesem produžni i 20 metara crossower-a...ak vidim da neko ima neš zanimljivo, prebacuj :D
|
Citiraj:
|
ma da mu neko ne jebe mater jer usporava mrezu i uzima si puno bandwidtha...
|
Citiraj:
Crossover i piči... |
Ko sve ide sad na gathering lan party, mozda se i ja prikljucim!
|
Citiraj:
|
idem i ja
|
ja se samo nadam da nece ispast ko eswc quali :D
no, nezelim "coprat" gl guys |
Maloprije se vratih, jednom rijecju pljuga od lana, totalna koma, ni do gleznja lanjskom lanu:smoke: :smoke: :smoke:
Nego tamo nas je kolega, autor teme Dawar malo podjebavo, jel smo s najboljom namjerom prezentirali PCE a on nama da nas jebe i da je njegov(a i kaln vecine spamera ovdje)UFO najaci:rolleyes: :rambo: |
Citiraj:
Što se tiče samog LANa neznam za prijašnje jer nisam bio ali mogu reć da mi nije žao 50kn mada sam očekivao puuuno bolje i više igara jer ono što sam mogao igrat je bilo samo COD2 i CS |
Sorry stari al meni se nije tako cinilo:smoke:
Dobro ja sam reko da bi ufo klan mogo malo bolje igrat(ipak da nas ne razvale) a ti odma skocio:rolleyes: Al da ne ispadne da ja serem bio je tamo i mrkonja pa i on zna pricu |
Citiraj:
|
1 privitaka
Ja nisam bio na LAN-u....
Cjela priča počela u četvrtak oko ponoći sa BSOD-om i 4 bit bojama na 640x400 rezoluciji a završila danas oko 4 ujutro nakon uspješnog formatiranja diska i vraćanja mjuze i igara.... Jedan od zanimljivih detalja je i uhvaćen screenshotom, nakon što sam vratio rezoluciju i boje u normalu.... Koji shit... baš mi je žao...:( |
Citiraj:
|
ja nisam oso...naime barica mi riknula...no sredio sam komp...pa mi s enije dalo:p
sva sreca lol ocito je bila gajba |
Citiraj:
|
da, istina, nije bas bilo lanera, iako, vjerovali ili ne, kroz skolu je proslo preko 100 kompova u 3 dana lana.
definitivno vise ne radimo 3-dnevni event :D sto se turnira tice, manje vise su svi zadovoljni, prvenstveno jer su svi bili isti dan gotovi :D |
Citiraj:
a vise srece drugi put...:beer: |
iduci put lan pocinje u subotu, zavrsava u nedjelju i boq :D
|
Citiraj:
|
a cuj, neznas dok ne probas
ovaj put smo se malo vise posvetili turnirima nego samom lanu (posto smo imali konfe i sve) tak da su ovi koji su bili na turnirima bili vecinom vrlo zadovoljni |
a cuj, neznas dok ne probas
ovaj put smo se malo vise posvetili turnirima nego samom lanu (posto smo imali konfe i sve) tak da su ovi koji su bili na turnirima bili vecinom vrlo zadovoljni |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49. |