PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Gathering LAN party (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=28887)

Dawar 28.11.2005. 13:18

Gathering LAN party

Ko ide na lan ja idem sigurno.
www.gathering-team.com

zwer54 29.11.2005. 01:15

ja sam se prijavio... i idem ziher...

brijem da ce bit dobro...

mc_fish 29.11.2005. 11:19

bio na svima bit cu i na ovom:)

@bipe javi se e povecaj star craft na 2 v 2!!!!
ocu sa darkecom pomest sve...solo nije zabavno!!!

Dawar 29.11.2005. 11:22

E da vas pitam da li ste se prijavili na turnir ja nemogu jer moj CS klan nije iz hrvatske pa onda sam se samo prijavio za LAN da nosim svoj komp i tako. E da imali neko od CS klanova koji se prijavio za LAN turnir mjesta za još jednog igrača?

ZED 29.11.2005. 12:15

Citiraj:

Originally posted by mc_fish
bio na svima bit cu i na ovom:)

Steta sto cemo te morat razvalit:p :D

mc_fish 29.11.2005. 20:48

Citiraj:

Originally posted by ZED
Steta sto cemo te morat razvalit:p :D
ko i zadnji put?:D

edit...ovaj put nosim jastuk

MRKONJA 04.01.2006. 16:42

I ko ide na kraju?
Ja idem u od petka i ostajem do nedjelje:D
Također pitanje za fanatica ili ko već od organizatora pročita, jel treba dofurat opet svoj produžni :confused:

Dawar 04.01.2006. 19:23

Ja ću najvjerovatnije ić a ako budem idem u petak i ostajem do subote. I da jel treba i patch kabel ponijet

GoGzS 04.01.2006. 20:45

Ja ponesem produžni i 20 metara crossower-a...ak vidim da neko ima neš zanimljivo, prebacuj :D

Dawar 04.01.2006. 21:49

Citiraj:

Originally posted by GoGzS
Ja ponesem produžni i 20 metara crossower-a...ak vidim da neko ima neš zanimljivo, prebacuj :D
To možeš i bez crossover ionako smo svi povezani

Matesonik 04.01.2006. 21:51

ma da mu neko ne jebe mater jer usporava mrezu i uzima si puno bandwidtha...

GoGzS 05.01.2006. 00:48

Citiraj:

Originally posted by Matesonik
ma da mu neko ne jebe mater jer usporava mrezu i uzima si puno bandwidtha...
Točno to....da mi počmu vrištat kak im ping leti i tako....
Crossover i piči...

ćiber_manija 05.01.2006. 15:19

Ko sve ide sad na gathering lan party, mozda se i ja prikljucim!

Dawar 05.01.2006. 15:46

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Ko sve ide sad na gathering lan party, mozda se i ja prikljucim!
Ja idem upravo došao iz pošte platio ulaz. Ali prijave su ti gotove

ZED 05.01.2006. 15:53

idem i ja

stripy 05.01.2006. 22:58

ja se samo nadam da nece ispast ko eswc quali :D
no, nezelim "coprat"
gl guys

ZED 07.01.2006. 19:51

Maloprije se vratih, jednom rijecju pljuga od lana, totalna koma, ni do gleznja lanjskom lanu:smoke: :smoke: :smoke:
Nego tamo nas je kolega, autor teme Dawar malo podjebavo, jel smo s najboljom namjerom prezentirali PCE a on nama da nas jebe i da je njegov(a i kaln vecine spamera ovdje)UFO najaci:rolleyes: :rambo:

Dawar 07.01.2006. 20:04

Citiraj:

Originally posted by ZED
Maloprije se vratih, jednom rijecju pljuga od lana, totalna koma, ni do gleznja lanjskom lanu:smoke: :smoke: :smoke:
Nego tamo nas je kolega, autor teme Dawar malo podjebavo, jel smo s najboljom namjerom prezentirali PCE a on nama da nas jebe i da je njegov(a i kaln vecine spamera ovdje)UFO najaci:rolleyes: :rambo:

Nisam to tako reko UFO kao klan vjerovatno je slabij od vašeg i nisam uopče govorio o jačini nego si ti prvi počeo sa vrijeđati klan UFO pa sam ja samo htio uzvratit istom mjerom. Još ni sad ne kužim ćemu je razlog da si odmah kada sam se spojio na server odmah počeo vrijeđat UFO klan za kojeg nije ni meni previše stalo ali opet nisam htio reć da klan je pušiona da ne vrijedi ništa jer onda nebi bio njihov član. Naravno da mi je PCex draži 100000000 puta od mog klana ali ono kaj sam reko je bila šala koja nije bila usmjerena Pcexu nego PCE klanu za cod2. Nadam se da nisi shvatio ozbiljno :beer: jer i ja nisam ono za UFO jer sam bio pospan ko nikad i jedva sam mogao gledat.
Što se tiče samog LANa neznam za prijašnje jer nisam bio ali mogu reć da mi nije žao 50kn mada sam očekivao puuuno bolje i više igara jer ono što sam mogao igrat je bilo samo COD2 i CS

ZED 07.01.2006. 20:21

Sorry stari al meni se nije tako cinilo:smoke:
Dobro ja sam reko da bi ufo klan mogo malo bolje igrat(ipak da nas ne razvale) a ti odma skocio:rolleyes:
Al da ne ispadne da ja serem bio je tamo i mrkonja pa i on zna pricu

Dawar 07.01.2006. 20:29

Citiraj:

Originally posted by ZED
Sorry stari al meni se nije tako cinilo:smoke:
Dobro ja sam reko da bi ufo klan mogo malo bolje igrat(ipak da nas ne razvale) a ti odma skocio:rolleyes:
Al da ne ispadne da ja serem bio je tamo i mrkonja pa i on zna pricu

Jooooooooooooj koliko treba da shvatiš da sam se šalio ali ni ti nisi baš rekao da bi UFO klan trebo bolje igrati nego si to malo na grublji način to rekao. Ali kao što sam već gore natipkao mene to nije nimalo dirnulo nego sam ja to shvatio kao šalu tako da više neću o tome i nadam se da nećeš ni ti. Nisam mogao pustit tebe kad si ti rekao ono o UFO klanu ali to je sve bila ŠALA. I ne mislim nikaj o CODu shvaćat ozbiljno jer ja to igram iz zezancije dok CS igram odnosno trudim se igrat zaozbiljno

GoGzS 07.01.2006. 20:31

1 privitaka
Ja nisam bio na LAN-u....
Cjela priča počela u četvrtak oko ponoći sa BSOD-om i 4 bit bojama na 640x400 rezoluciji a završila danas oko 4 ujutro nakon uspješnog formatiranja diska i vraćanja mjuze i igara....
Jedan od zanimljivih detalja je i uhvaćen screenshotom, nakon što sam vratio rezoluciju i boje u normalu....
Koji shit... baš mi je žao...:(

Dawar 07.01.2006. 20:33

Citiraj:

Originally posted by GoGzS
Ja nisam bio na LAN-u....
Cjela priča počela u četvrtak oko ponoći sa BSOD-om i 4 bit bojama na 640x400 rezoluciji a završila danas oko 4 ujutro nakon uspješnog formatiranja diska i vraćanja mjuze i igara....
Jedan od zanimljivih detalja je i uhvaćen screenshotom, nakon što sam vratio rezoluciju i boje u normalu....
Koji shit... baš mi je žao...:(

E fakat mi te je žao baš sam te posvud tražio i nadao sam se da ću te nać

mc_fish 08.01.2006. 21:57

ja nisam oso...naime barica mi riknula...no sredio sam komp...pa mi s enije dalo:p

sva sreca lol ocito je bila gajba

Dawar 08.01.2006. 22:26

Citiraj:

Originally posted by mc_fish
ja nisam oso...naime barica mi riknula...no sredio sam komp...pa mi s enije dalo:p

sva sreca lol ocito je bila gajba

Ahhhhhhh ovaj lan je očito imao peh

Bipe 12.01.2006. 18:57

da, istina, nije bas bilo lanera, iako, vjerovali ili ne, kroz skolu je proslo preko 100 kompova u 3 dana lana.

definitivno vise ne radimo 3-dnevni event :D

sto se turnira tice, manje vise su svi zadovoljni, prvenstveno jer su svi bili isti dan gotovi :D

mc_fish 12.01.2006. 22:23

Citiraj:

Originally posted by Bipe
da, istina, nije bas bilo lanera, iako, vjerovali ili ne, kroz skolu je proslo preko 100 kompova u 3 dana lana.

definitivno vise ne radimo 3-dnevni event :D

sto se turnira tice, manje vise su svi zadovoljni, prvenstveno jer su svi bili isti dan gotovi :D

lool

a vise srece drugi put...:beer:

Bipe 13.01.2006. 14:06

iduci put lan pocinje u subotu, zavrsava u nedjelju i boq :D

ZED 13.01.2006. 14:13

Citiraj:

Originally posted by Bipe
iduci put lan pocinje u subotu, zavrsava u nedjelju i boq :D
Tak je bilo lani i bilo je 10 puta bolje, pa stvarno drzite se starog i uspjesnog recepta

Bipe 13.01.2006. 21:18

a cuj, neznas dok ne probas

ovaj put smo se malo vise posvetili turnirima nego samom lanu (posto smo imali konfe i sve) tak da su ovi koji su bili na turnirima bili vecinom vrlo zadovoljni

Bipe 13.01.2006. 21:34

a cuj, neznas dok ne probas

ovaj put smo se malo vise posvetili turnirima nego samom lanu (posto smo imali konfe i sve) tak da su ovi koji su bili na turnirima bili vecinom vrlo zadovoljni

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49.