![]() |
Problem (?) sa particijama hdd-a
1 privitaka
Pozdrav,
imam novi komp i stavio stari hdd u njega, imao sam particije: C: D: i E: . Na C: sam imao win 7 pa sam ga formatirao i onda sam preko disk managementa C: particiju napravio shrink volume do kraja i nakon toga na E: particiju napravio extend volume sa c: particije i sad mi se pojavljuje (ali samo u disk managementu) da imam 2 particije sa istim drive letterom, dok u my computer imam normalno D: i E: . C: je SSD disk. Da li se ne trebam brinuti oko toga ili sam nešto zajeb..? Prilažem screenshot Hvala svima na odg! |
Ako si radio preko windowsa je normalno jer D particiju nije dirao, odnosno ostala je na istom mjestu pa ju tako i prikazuje u disk managmentu.
Ako hoćeš presložiti da izgleda "kako treba" koristi neki drugi sw. |
Ma to ti je normalno .. tako je prikazano jer si jednu logicku cjelinu (particiju) podjelio na 2 djela tj. napravio si je od 2 djela. Ovo je graficki prikaz istoga. Ako se ne varam u Windows Exploreru vidis samo jednu particiju E ispravne velicine (tj. oko 500GB) + particiju D. Jel?
Ako hoces na cisto onda preporucam da ispraznis sve podatke na neki drugi disk, ovaj kompletno formatiras i napravis particije nanovo. Nije nuzno ali tak to izgleda kad ides na pic-pic rjesenje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |