![]() |
Freezer64 u Varaždinu
Ima li koji hebeni ducan u Varaždinu Freezer64?!?!?!?!?!?! Vec sam prosao pun qurac ducana i nista!!!!
|
Meni se čini da nema. Ja isto nisam videl da bi i jedan dućan imal taj cooler.
|
Doma znaju kaj je dobro pa drže samo Zalmane ;)... Šalim se naravno, mislim da nema... Nisma ga kpoval ali ga nisam ni nigde videl... ako si blizu mene doma, daj mi pare pa t ga ja u linksu u Zg-u kupim.
|
Na netu, na HGSchrot-ovoj web stranici piše da ga imaju a kad sam dosel tam rekli su da imaju samo zaljmanceke?!?!?
|
Ne bi se čudil da ga u HGSpotu ima.........a tipovi to ni ne znaju.
|
Citiraj:
|
Sutra idem ja "iceke" nauciti pameti :gringo:
|
Citiraj:
|
U 9/10 ducana u koje sam dosel kad sam ih pital za njega su me samo bljedo gledali! U tim ducanima dela takva stoka koja ne razlikuje šperplocu od maticne :rambo: !
|
Citiraj:
|
Ma u Ve-Mil-u znaju jos nesto tak-tak, ali i dosta su skupi. Kad mi je vec dopizdilo trazenje Freezera mislil sam si kupit Zalmana 7000AlCu no dok sam videl da je 60kn skuplji nego u Liksu sam se predomislil. Za te pare bi radje platil dostavu iz Zg. I mi sad trebali biti nekakvo "INFORMATIČKO SREDIŠTE HRVATSKE", ma daj nemojte se zajebavat...
|
Je bome, situacija je i više nego žalosna. Imamo dva kakva/takva IT dućana (Ve-mil i HGspot) i onda ti još veli kak treba naručiti iz ZG-a, jer nemaju na lageru.
|
zalosno, ali istinito...
|
Jel ovo tema za podforum konfiguracije? Ne...
Selim vas Jelcu :p |
Citiraj:
Zalman ti je u HgSpotu malo jeftiniji nego u Ve-milu... |
Citiraj:
samo sto je to nazalost i realnost po nasim shopovima informaticke opreme. a sto se tice freezera, kad sam bio u linksu pred nekih dva tjedna, nisu ga niti oni imali. a i nesto je poskupio koliko vidim po cjenicima. vidjeli su da ga ljudi kupuju, i da je prilicno povoljan, pa bi bilo steta da tako i ostane. :rolleyes: |
Ja sam kupio svoga u Bingu prije nekih 3 tjedna za 185kn dok je tad u Linksu bio skoro 200kn.
|
Bil sam danas u HGšrotu, malo sam zašpotal trgovce kak to da neznaju kaj trže. Freezer mi stiže sutra!!!!! Koju da pastu uzmem: AS5 ili Keramiku?!?!?
|
Sam si i mislil da tipovi ni ne znaju kaj imaju u dućanu. Zemi ovu koja ima srebro...AS5
|
Krelci....:gringo:
|
Da stavim točku na i, sad kad sam ga konačno kupil dobil sam neispravnoga!:grrr:
|
Znam videl sam (i odgovoril) na Problemi-ma.
|
Htio bih zahvaliti svima koji su u ovim teškim trenucima samnom!:(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |