![]() |
info o RPM i potrošnji HDD
dajte ak imate kakav link na informacije o broju okretaja i potrošnji Hard diskova?
|
Re: info o RPM i potrošnji HDD
Citiraj:
|
Nekako mi se čini da je ovom Bubbi sarkastično pun k.. svega :D
|
Re: Re: info o RPM i potrošnji HDD
Citiraj:
:D |
@ buba
Idiot. netreba mi kolko koji ima brzinu,za to mogu pogledat i u cjeniku, treba mi o cemu ovisi brzina, kak se razvijala do sad i takve stvari treba mi za skolu pa nemam nis od toga kaj cu napisat da Raptor radi na 10000rpm, a obicno je 7200rpm ak neznas nemoras nista ni pisat. Tu sam pitao ak zna ko nesto vise o funkcioniranju toga jer ja neznam,a onda se ti dodes forsat Nisam ti ja kriv kaj si nadrkan sav. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Bubba: Ajde neko štivo sa lepim dečkima nađi i odi na WC :D . Dalje mislim da znaš kaj trebaš radit. Ak neznaš www.justfuckinggoogleit.com
|
|
Citiraj:
baš kao što mu je bubba predložio... |
E.T.
fala na linkovima. vecinu toga sam ja vec nasao,i nesto preveo i napisao, al samo sam trebao stranicu-dvije di pise nesto vise i preciznije o samoj potršni i brzini vrtnje. i to trazim cijelo jutro i nisam uspio nac, jebiga, vjerojatno toga i ima u googleu, al ja sam upisao u google sve kaj mi je palo na pamet, a kad nisam uspio nac tu sam pitao. Nema veze. Stvarno nisam imo nikakvu namjeru tu izazivat nekakva prepucavanja oko toga. |
da ne ispadne da je ovo napad na jvc-a ili bilo koga drugog - nije
da bubba nekad nema takta poznato je i pticicama na grani, cak mi se cini da su jedanput na dnevniku spominjali ali sta je je - covik je u pravu moj prijedlog je da se u svim podforumima moderatori pocmu ponasat po uzoru na raka (btw zna li iko je li ziv?) ukoliko tema nema odgovajuci naslov i ukoliko se u postu ne navedu svi potrebni podaci topic se locka i nakon nekoliko dana pobrise |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |