![]() |
Age of Empires IV
Op op :)
https://twitter.com/AgeOfEmpires/sta...22586136879104 "Star strategy studio Relic Entertainment is at work on the next Age of Empires." https://www.ageofempires.com/news/ag...-live-wrap-up/ Conquistadori? (krivi period, al šljem mi je poznat) Native america? Vidim nešto japansko, neki od shogun perioda? |
fala ti bože,umjesto remakova ja sam malo više htio age of mythology 2,srednji vjek je bio u 3 iako mi i ovo izgleda ko srednji vjek.
|
|
Mene malo vuče na civilazation.
Čim vidim 2-3 velike nacije, mislim da će biti nešto u stilu Civilization. |
Samo da vise vuče na 2 nastavak nego na 3. Ono di posaljes i oni kopaju i sjeku a ne furaju rese nazad mi malo bezvete
|
Redovito kada imam vremena zabacim AOE 2 HD. Baš se veselim tako isčekivanom novom nastavku. Samo da gameplay bude kao kod prethodnika ...
P.S. Sad još Warcraft 4 i svi zadovoljni :D |
Citiraj:
AoE standardno dobar, svi nastavci. Ovo će pretpostavljam biti reboot, jer nema mi smisla da idu dalje u budućnost od trećeg nastavka. |
jos da dozivim najavu hl3 i mogu umrit sritan :D
|
Citiraj:
Šteta što izbacuju samo announcement trailer i nista gameplaya. AoE 2 HD je sad poput starog vina, bas sam ga skinia sa steama. |
zelin rec da san sritan i zadovoljan jer je prošlo podosta od zadnjeg nastavka...znan da mnogima trojka nije baš sjela al meni je bila odlična, čak je i sp kampanja bila jako dobra.
Meni je trojka ustvari bila toliko dobra da san napravija svoj mod i dugo godina ga igra sa frendovima al sve dosadi s vremenom...četvorka se čeka s nestrpljenjem. Dakako da trojka nije imala oni šarm jedinice ili dvojke ali to neznaci da je igra automatski smece... |
Ma super je sve to, samo što si mogu zabit taj Win10 exclusive u znas vec di. Pokusavaju napraviti konzolu od PCa, ali ja se ne dam, imam PS4 za ekskluzive.
|
Džaba nam novi AoE kad više nema LAN partyja...
|
Citiraj:
Nazad na temu - silno me zanima koliko će igra biti kopiranje svega već viđenoga? Hoće li se usuditi inovirati? |
Sumnjam da će igra dobro proći ako ne budu snalažljivi i inovativni, ali onda opet tko zna
|
malo dižem iz pepela, najave igru i tišina skoro 2 godine, najs najs, jebite se :D
|
Citiraj:
|
Taman sam se ponadao da je došla neka nova informacija kad ono :lol2:
Prije će izaći bannerlord. |
Svaki drugi dan nabacim aoe2 i moje britonce..
Ima kakva nova (a da je dobra) alternativa toj igri? :fiju: |
Sad ću i starom morat kupit komp. Još uvijek špila dvojku conquerors.
|
Citiraj:
|
|
:zdero:
|
|
Stvarno su se ubili od posla za ovu prezentaciju! Planirali su samo 2 godine ovo, video traje čak 70s!
|
Šta je ovo Stronghold ili Settlersi ?
|
Age of Empires IV: Behind the Scenes
|
izgleda mi ful zastarjelo grafički |
Ovo očajno izgleda. Jedino može bit neka rana verzija igre, ali isto nakon toliko vremena razvoja da izbace ovo...Možda nemaju para za razvoj :-).Jedan Spellforce 3 koji je izašao ima već ohoho dosta bolje izgleda, a da ne govorim o Viking City Builder-u koji je u razvoju
|
Možda izgleda grdo, al sigurno bu i grdo optimizirana:)
|
Šta je ovo došlo, da se Age of Empires-u kritizira grafika ?
:lol2: Tužna vremena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |