![]() |
Gremlini
Možda je staro ali ja prvi put vidim:
Otvori novi Word dokument i upisi: = rand (200,99) pritisni "enter" i malo pričekaj..... Rečeno je da cak ni Microsoftovi ljudi ne znaju ili ne žele ovo objasniti. Ja sam probao i sa = rand (50) Dobio sam "samo" 4 stranice toga. |
LOL
|
Koj ku*ac?!?!? Kaj je ovo? Kak? Ono WTF?
How to hell? |
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
hehe koja manga je to isprogramirala. lol |
Ovo je moja frendIca dobila : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
Gojazni đačić s biciklom drži hmelj i finu vatu u džepu nošnje. BWAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHHA :D :D :D :D :D |
Citiraj:
|
Mogu samo reći da ne vjerujem... lol
|
Zato su MS-ovi proizvodi takvi kakvi jesu. Svaki programer ubaci neku svoju glupost i to je to.
|
yes, stara stvar... ali dobra :D
a sjecate li se ovoga iz worda 97? 1. Open a new document 2. Type "Blue" 3. Select word 4. Go to Format -> Font 5. Choose Font Style Bold, Color Blue 6. Type " " (space) after word "Blue" 7. Go to Help -> About 8. Ctrl-Shift-Left click the Word icon/banner 9. Use Z for left flipper, M for right flipper, and ESC to exit 10. Discover what Microsoft means by "Productivity Application" luda stvar. takodjer je u wordu bila jedna simulacija voznje, odnosno letenja po nekom cudnom planetu, samo se ne mogu sjetiti kako se upada u to, malo cu se prisjetiti pa se javim. |
To sam vidio prije nekih pola godine
Ali stvarno sam bio LOL |
Re: Gremlini
Citiraj:
http://support.microsoft.com/?kbid=212251 No nema do "Lorem Ipsum..." za random tekt, to svatko zna... |
Re: Re: Gremlini
Citiraj:
Strike one!:smoke: |
blade runner, imas pm.
|
Re: Re: Re: Gremlini
Citiraj:
|
za ovo sam morao instalirat office samo da vidim sto je :D LOL
|
LOL ???
edit: e da a ona finta: napises Q33NY (kodno ime prvog spucanog aviona u wtc - valjda) oznacis i promijenis font u wigidings... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |