![]() |
Hlađenje rive TNT2
Evo kupio sam novu mrcinu od grafe i nekako se jako grije :D , al ozbiljno jako, vruća je u windowsima (još da bacim F.E.A.R. onda bi vidli sta znaci pregrijavanje :clap: )
E sad najveci je problem kaj nema rupe za pasivno pa se mora lijepiti, mene zanima sa cime se to lijepi? |
Zalman dvokomponento ljepilo (19kn) ili uzmes CoolerMasterov pasivac s kojim odmah dobijes i samoljepljivu termalnu trakicu (25-30kn).
|
ovo drugo ce biti bolje :), ajd hvala :beer:
|
OT:
nekada davno, kad je ta grafa bila aktualna (sjecam se kingpina:( ) imao sam asus agp-v3800 vivo, i isto nisam bio zadovoljan tempama pa sam sa žicom pricvrstio kuler za celerone koji su tad bili svi jedna marka. grafa i dan danas radi kod frenda u kompu, a guta prva 2 pci utora |
Re: Hlađenje rive TNT2
Citiraj:
Ili je to zezancija :D :D :confused: |
A šta misliš... :D
|
Citiraj:
|
Re: Re: Hlađenje rive TNT2
Citiraj:
na 1600x1200 sa 8xAA i 16xAF:D |
Re: Re: Re: Hlađenje rive TNT2
Citiraj:
je to može uopće 800x600 napravit? :D |
Re: Re: Re: Re: Hlađenje rive TNT2
Citiraj:
Netreba meni više od toga, igrao sam se dosta, živci su mi prošli, ruke mi se tresu više nego alkićima. Uglavnom za diablo2 i tiberian sun je odlično !!! Za windows besprijekorno :) |
Citiraj:
|
riva tnt2 je nekad davno bila vrhunska grafa, sjecam se kako sam se cudio kad sam pokrenuo stari ut nakon sto sam je kupio:eek:
onaj intro na pocetku prvi put je isao glatko |
Danas cu staviti na nju hladnjak od 70 mm isti ovakav kakav imam na procu, 19 db. Javim kako to radi i kako sam monitrao :D
|
Fino, onda napravi voltmod i naklokaj to čudo. :D
|
Citiraj:
|
Ja ju imam jos uvijek u drugom compu,tesko se odvojit od nje,sluzi me vec 4 godine.Inace na njoj imam obican pasivac koji je dosao uz nju i neki mini ventilator sa nekog starog socket7 cpu-u i tako radi vec dugo...
|
hehehhe, ja sam ju imao na kompu do prije cca 3 mjeseca, asus agp v3800 bez vivoa.... tnt2 model 64/64 pro.. i isto sam nataknuo na nju kuler od cellya, mala je derala sve... igrao sam rtcw:et na max (1024*768) i sl igre.. ali nije mogla vrtit CoD ni slicne :)))))
ali svejedno, sad ju koristim u drugom kompu.. mala je divota, jedna od boljih graficki sa kojom sam se susreo, iako je stara... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |