![]() |
HDD mining
Majna li neko uz pomoć HDD-a i koje coine? Ako može i neka iskustva iz prve ruke
|
Citiraj:
|
Kanal na youtubeu , IMineBlocks ,farma sa oko 100tb .
|
Zanimljivo. Navodno je ekipa na majning rigove spajala i hddove i majnala sa njima.
Treba 5 dana da se isplotira jedan hdd od 4 tb Da li je itko od vas majnao išta sa hdd? |
A u klinac, saće i 1TB polovni diskovi na tržnjaku koštati 900 kuna :D
@mob |
Citiraj:
|
A ništa, kupujem drugi tjedan 3x4TB da budem miran do groba pa poharajte i HDDove, ebe mi se :D
@mob |
Koliko sam to pročitao u zadnjih par dana ne vidim tu neku budućnost jer sa hhd-om majnaju samo burst coin, a to je premalo da bi bilo sigurno na dulje vrijeme. S druge strane ljudi već govore da se udvostručuje težina na hddu zbog toga što je ekipa skužila za taj mining. Ako nema još nešto osim bursta onda je ovo brzo gotovo...
|
Citiraj:
|
Ja imam jedan NAS aa 12 ili 16 TB, pa kada se vratim aa godišnjeg pokušat ću to upogoniti. Javim rezultate
|
Da li možda ima neki site na kojem su razvrstani coini po nekim kategorijama, bilo algoritmima ili nečemu drugome, samo da ih se vidi razvrstane. Jer gledati samo s popisa sa weba tipa coinmarketa nije nikako praktično za neke usporedbe i traženje koji coin pripada kojem miningu (u ovom slučaju hdd)... ono dok dođem do reicmo bursta koji je trenutno 123 po redu... pa to mi prođe cijeli život dok sve prije njega usporedim :)
@Colop da to bi bilo super da čujemo kako stvari stoje tu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:39. |