![]() |
Tutorial
Znate li neki tutorial na netu na engleskom ili na hrvatskom gdje piše kako sastaviti kompjuter za početnike :D
|
|
Re: Tutorial
Citiraj:
|
a ca ce ti to decko? :D
|
Citiraj:
|
sretno u igri . i nemoj misliti - tak sam i ja mislio kad sam na gigabyticu stavljao pasivac pa zaboravio staviti one male vragove izmedju ploce i kucista :D zato ako nisi siguran , nemoj nista . reci JA to znam . ili pitaj nekoga sa foruma . sigurnije je , radije platim da se netko bogati sa foruma nego ovi po servisima . :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Dawar dk
ima ljudi koji žive blizu tebe i imaju neko iskustvo a usput možeš nešto naučit od njih.. sam trebaš lijepo pitat..;) |
@Dawar dk
Prije nego spešeš svoju mašinu, probaj nabaviti neki stari kramp (po mogućnosti skureni) pa na njemu probaj par put......ak hoćeš naravno. |
E bas nista nije bilo . a bas u to vrijeme sam kupio ovog Bartona i polagano stedio za Abiticu An7 . medjutim na kraju sam imao taman za ovu abiticu , a ne za An7. tako da nisam za to sam svoj majstor osim ako 100posto nekaj znam . sad ako dobijem 939 plocu i proc na poklon , dat cu oglas na trznicu : Kupujem sat vremena rada nekog forumasa :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |