![]() |
Zna li tko kako pretraživati njuškalo?
Ne znam jeste primjetili ali njuškalo ima sranje od tražilice...za primjer ako je netko stavio oglas za Asus g750j a vi u trazilicu upisete Asus g750 nece ga pronaci jer niste stavili na kraju slovo j ! ono bas sranje... probao sam sa postotcima %, viticastim zagradama, navodnicima ali niste ne radi. Zna li netko ima li neki način? hvala.
|
Google, upises "asus g750 njuskalo" i izbaci ti sve sa njuskala
|
Citiraj:
Ima li šta bolje? |
Potrošiš još dva puna klika na googleu da definiraš period u kojem želiš tražiti...
https://s1.postimg.org/cqb3b0q9n/Screenshot_58.jpg Koliko još jednostavnije mora biti od ovog? |
Aj dobro :) uvjerili ste me...ali isto bi volio da je na njuskalu navedeno moguce . Znam, kompliciran sam...
|
Citiraj:
Ne, nego lijen:D |
Ne, nego razmišlja logičnije od developera tog, nazovimo ga, search bara :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koristi recimo čačkalo, gdje kad trazis stan u Zagrebu u filteru ne moze odabrati općinu/kvart, nego moras pregledavati cijeli Zagreb:hitthewal::roller: |
jos je dobro kako je bilo, ne reagira na padeze dok se do nedavno i na to moralo paziti...
|
Asus g750 site:njuskalo.hr
( ovo ce ti ograniciti rezultate samo na stvari sa njuskala u google searchu ) |
Napadate čovjeka, a upozorio je na ozbiljan problem firme koja se bavi, pazi sad, oglasima. Trebalo bi biti sve usmjereno na što lakše pronalaženje oglasa.
Ja isto koristim google za pretraživanje njuške, a lijen sam :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |