PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   STAN: Varaždin (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=286332)

Mommistake 12.06.2017. 14:10

STAN: Varaždin

Pozdrav svima.

Tražim stan u Varaždinu, par nepušaća, oboje zaposleni u informatičkom sektoru, kasne dvadesete godine.

Tražim nešto do 2500kn s režijama, da nije prestaro, da je uređeno donekle.

TV i takve šeme mi nisu potrebne, sve imam svoje. Uvjeti su da je spavaća soba odvojena od kuhinje, opekao sam se 2 puta, sva posteljina mi smrdila po kuhanju + da smijem peseka imati u stanu, francuski buldog, mala đukelica :)

Ako netko ima tako nešto, ili zna nekog može u PM, pa ćemo dalje već nekako se dogovoriti.

Do 50 kvadrata, kvart ili dio Varaždina nebitan, samo da nije van grada.

Hvala svima i LP.

MODERATORI, isprike ako ovakav tip oglasa nije dozvoljen, nemam više gdje tražiti.

Hvala svima na razumijevanju.

Pupo 15.06.2017. 18:50

Kupi si lokalni oglasnik ako već nisi. Tamo ćeš naći najveću ponudu stanova. Tamo ljudi najviše oglašavaju, pogotovo nakon onog s certifikatima. Tak sam ja dok sam bio gore.

Za tu cifru bi trebao naci bez problema to sto trazis. Ak imas nekih pitanja općenito, pucaj.

Mommistake 15.06.2017. 20:15

Bez problema? :D

Tražim već mjesec dana, nazivam svakodnevno, ništa. Ali onako, ništa.

Želim nešto na dulje vrijeme, minimalno godinu dana, ako ne i više, i ništa.

Dvoje kolega traži isto već dugo, ništa.

Ili je skupo, ili je rupa ili je otišlo.

Pupo 15.06.2017. 20:52

Saće studenti van, al kazem ti, kupite si lokalni oglasnik. Ja sam svoje sve stanove nasao tako.

Inače, kud baš Varaždin-mrtvilo? :D

great9 15.06.2017. 21:12

Varaždin i Čakovec su baš oke.
Ali OP-u, strpi se malo, studenti će sad van.

Pupo 15.06.2017. 22:09

Ok je ak si penzić :D

Meni recimo nije ok kad te murja legimitira malo malo jer eto hodaš po gradu u 10h naveče, il nedajbože da se vozaš po gradu sa tablicama koje nisu s tog kraja, nije mi ok da je 70% grada "zona bez bicikala". Kiseliš nemoram ni spominjat :D Varaždin je baš propao zadnjih 5-6 godina. I iskreno se nadam da će se to sad promijeniti. A Čakovec je sad ono što je Varaždin bio prije, to se slažem.

Bubba 15.06.2017. 22:15

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3071458)
Meni recimo nije ok kad te murja legimitira malo malo jer eto hodaš po gradu u 10h naveče

Na stranu Varazdin, ali sto fali ovome opcenito? Pokazes osobnu, razmijenite par toplih rijeci i bokćaopapa.

Cak nisi niti AMD korisnik, dakle, sve OK.

darkydark 15.06.2017. 22:43

Tebi kao novom AMD korisniku je takva vrsta terora normalna.

Sent from my Moto G Play using Tapatalk

Bubba 15.06.2017. 23:08

Citiraj:

Autor darkydark (Post 3071468)
Tebi kao novom AMD korisniku je takva vrsta terora normalna.

Gade, stići će te naša ruka i u...

lowrider 16.06.2017. 04:50

Varaždin je selendra, cijela županija ima stanovnika manje nego neki kvartovi u Zg.
Normalno je neke nove face i auti su "sumnjivi", al ako ne " dilaš" nešto, ne vidim problem
Bilo je tu oko centra stanova za najam, tak da ti je sve blizu, cijeli grda prođeš pješke poprijeko za 20 minuta cccccc.
Imaš lokalne besplatne novine Varaždinec pa Varaždinske vijesti itd

E-mil 16.06.2017. 07:30

Zaagreb, Zaagreb, selo kraj Varaždinaaaa...

Pupo 16.06.2017. 07:31

Citiraj:

Autor E-mil (Post 3071508)
Zaagreb, Zaagreb, selo kraj Varaždinaaaa...

:D:D

Mommistake 16.06.2017. 08:29

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3071427)
Saće studenti van, al kazem ti, kupite si lokalni oglasnik. Ja sam svoje sve stanove nasao tako.

Inače, kud baš Varaždin-mrtvilo? :D

Posao, godine, žena itd. :)

Uglavnom volim Varaždin, tu sam odrasao, tu sam već 20 godina.

Seldendra je, skup je, ali meni je blizu posla, živim solo, i tako sam bar 3 puta tjedno u ZG.

Inače je bio plan preseliti se s firmom u ZG i tamo tražiti stan, pošto tamo imamo stan. Ali sve je palo u vodu, pa sam vezan za VŽ. Inače do sada sam se svaki dan vozio 30km u jednom smjeru na posao, žena oko 17km u jednom smjeru. Računajte da je to oko 1500kn, ona i ja samo na gorivo. To mi je 60% stanarine i režija.

domina 16.06.2017. 08:34

Šta fali Vž, grad koji je daleko ispred većine gradova u RH.
Znate kak se veli, bolje bit prvi u selu neg zadnji u gradu.

sokre10 16.06.2017. 08:42

Ja sam iz zg-a, ali Varaždin je po mnogočemu ispred metropole. Nazvati ga selendrom je uvreda samo takva. 😀

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

lowrider 16.06.2017. 12:46

Pa skup baš nije tak, kad gledaš cijene rješavanja stambenog pitanja i slično.
Selendra-htjeli-nehtjeli, politika nam utječe na živote, pa se tako lagano mijenja i stanje uma koje nije baš u skladu sa tzv. gradom kulture
Dal bude sad štogod po tom pitanju bolje sa novim starim vodstvom-nadam se
Ispred Zagreba-hm, ne mogu se ničeg sjetiti po čemu bi bio.
Rođen sam u Zg, radio 15 godina tamo, živio u Kr 20tak godina, zadnjih 10 godina u Vž.

Mommistake 18.06.2017. 13:38

Ekipa, i dalje aktulano.

Moderniji stan za dvoje, ajde probajte se sjetiti frendova, obitelji ili nekog trećeg :)

Hvala

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50.