![]() |
Trazim program ....
Ovak .. međutim da imam maturalnu o instalaciji windowsa itd itd podešavanje i slično ....
Zanima me koji je najbolji program pomocu kojeg bi mogel "simulirati " ili kaj vec instalaciju windowsa tak da mogu napraviti sve skrinšotove i objasniti korake( makar se nema kaj objašnjavati :p ) tj .. ja bi trebal imati ko nekakav virtualni operativni sustav na ovom sad normalnom sustavu.. koji program bi za to bil najbolji ? ja sam malo googlal i nashel VMware .. je taj ok ili ima koji bolji ? btw. dal se bu mogel videti onaj pocetak kod instalacije windowza kad se obavlja particioniranje i slicno ( barem ja to onda delam ) ili se to nemre tak videti nego bi moral baš iti celi svoj sustav reinstalirati da to vidim ( a to mi se neda ) :rolleyes: nadam se da ste skuzili ... jer nisam bash nekak objasnil jer neznam kak da tocnije objasnim .. :beer: |
VMware je odlican. Moci ces napraviti skinsot svih faza instalacije.
|
a mogel bum gore i instalirati sve programe .. tj mogu normalno instaliravati programe na taj virtualni sustav ko na normalni ?
btw. kad mi to vec nebu trebalo .. to se makne sve bez problema .. tj .. nebu došlo valjda do kakvog "konflikta" između svega toga .. |
To ti je kao da imas virtualni komp. Hard je samo jedan file koji nestane kad ga zbrises :D
Nemas se kaj bojati. |
Citiraj:
thnx:beer: |
Ako hoćeš, imam ja skoro cijeli tutorial o instalaciji Windowsa, malo samo nedostaje.
|
Citiraj:
thnx:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |