![]() |
Star Wars Battlefront II
|
Sviđa mi se, samo se meni čini da će trebati konfa za brutalne pare da to vrti.
|
Ja moram ovih dana preorder, mali navalio. Samo za plejku.
|
Dijele key za zatvoreno alpha testiranje.
Key stigao na mail bez prethodne prijave. Test krece od sutra. |
|
Ako želite upast u early betu:
help.ea.com, birajte Help with a game > Battlefront II > Contact Us > PC > Codes and Promotions > Invalid Code, upišite tamo "Invalid code" ili što god želite i na sljedećem screenu opet isto ili slično to za naslov i tekst poruke (doslovno bilo što možete napisati). Ticketi za betu su im automatizirani pa dobijete key nakon 10 sec :D |
Ovo vrijedi i za konzole, odmah key na mail dođe.
|
Probao i nece, load krug se vrti bez prestanka pri kraju.. Vjerojanto overloaded? :)
|
I meni isto neće.
|
Evo ipak je proradilo, dobio code :D
Thanks za info |
Radi, radi. Ja sam dva keya pokupio :D
Samo pazite da i na onom zadnjem screenu upišete u tittle i body nešto jer se tek onda pojavi gumb za slanje. |
I vrti i vrti, 10 min već čekam :D
|
vrti i nece xD
|
Probaj na mozilli. Ako si na Chromeu tamo zna zezati.
|
Citiraj:
Pokusavam istovremenom i na edge i na firefoxu hah |
Citiraj:
|
Izgleda da im šteka malo :D
Probao sam još na jednom (trećem) accountu uzeti, ali mi isto sam vrti i vrti :D |
Ako ima netko key viška, može u PM.
Hvala |
E također, jer nemrem vise pokusavat, moram ic na posao.
edit: nema veze, upravo dobio ahhah |
Ja ništa još.
EDIT: Pustili ste da vrti i čekali key ili refreshali? |
Testiram live streaming preko Yt prvi put u životu, javite jel radi i kako :D
EDIT: hvala, iztestirano, link i video maknuti. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Radi odlicno
|
Hvala za tip, key stigao i skida se :)
EDIT: iiiii .. ne radi. Crni ekran, i izbaci nazad u Origin. Čitam uokolo da nisam jedini, a rješenja nemam (tj. probao sam što se predlaže, i ništa). Ako još koga zakači, stvari za pokušati: reinstalacija Origina/bete, repair instalacije, pokretanje Origina u Admin modu. |
gasi strim
|
Skida se.
Danas se igra. |
Odigrao 3 runde i meni bezveze za sada. Grafički lijepo izgleda, iako teksture u daljini su malo previše low res. Zvuk je također dobar i moram priznat da je čak i glazba dobra s obzirom da je MP.
Ali gameplay mi je previše plitak, isto kao i kod jedinice. I k tome mape su loše, jako ograničene i borba se svodi na chokepointove, a to prezirem u igrama. Svakih 20 sec sam gledao upozorenje kako sam napustio područje borbe :D Fuck that. |
Znači ništa bolje od jedinice.
Tako je i jedinica bila. Prvih par rundi još nekako, ali kasnije sve dosadnija i dosadnija. Kak ti radi na tvojoj konfi? |
Meni je jedinica katastrofa bila, doslovno nešto najlošije što sam ikad igrao u MP-u.
Dvojka mi ipak još nije na toj razini, ali nisam je još toliko odigrao da bih to mogao tvrditi. Radi mi dobro, nije bilo nikakvih dropova ili nečeg trećeg, s time da je sve na max postavkama bilo. Na žalost fps nisam mjerio jer mi se nije dalo nazad izlazit i ulazit u igru da upalim afterburner. E da, serveri im nisu ništa bolji do onih u BF1, tako da po pitanju tog nisu apsolutno ništa napredovali. I dalje ćeš viđat na killcamu kako te netko ubio iza ugla. |
Citiraj:
|
Ajde, meni jedinica nije bila baš toliko loša, tako da će mi ovo možda i leći.
Probam danas pa javim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:36. |