![]() |
Need for Speed: Payback
Dolazi nam novi NFS. Meni se čini da bi mogao biti dobar, biti će malo nabrijavanja autića :)
Vidjet ćemo, samo se nadam da se ne razočaram. Preorder je već moguć, izlazi 10.11.2017. |
Grad se cini zanimljiv :)
|
Citiraj:
|
Nfs underground i underground 2 su 2 najjača nfs-a. I izašli su iza porschea.
|
i most wanted mi je bio super nakon njega sve srot.... nadam se da će izaci neki koji je po kvaliteti kao forza horizon 3 koja je mozda najbolja arkadna voznjica koja postoji.
|
I meni je most wanted zadnji bio dobar. Igrao sam nesto malo onaj "novi" hot pursuit, ali mi je dojadio ubrzo.
|
Super, sad ste me podsjetili da NFS serijal postoji, idem opet instalirati Porsche Unleashed :D
|
Osnovno je da porade na handlingu. Zadnjem je to bila najveća mana.
Naravno, ne treba bit realistican, već arkadni, ali ono u zadnjem je bila jedna od najgorih izvedbi ikad. |
Hm, čim vidim M3 E46, ipak me mrvicu zainteresira :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma meni i dalje nema do originalnog vrućeg pršuta :)
|
Izašao gameplay trailer:
Nit smrdi nit miriši, vidim da s 100 mph ulazi u zavoje, grafika je nešto novo, moglo bi biti dobro. Igrati ću ziher, samo neću kupiti odmah. |
izgleda, mediokritetno, inflantilno, već viđeno i pogotovo taj isfurani vise mustang, od svih trailera, igara, filmova... zar ne mogu bit kreativniji
|
Flatout meets NFS feat. gta 5 :D
|
Ma čisti burnout :)
Moglo bi bit zabavno |
Ovo je Fast and Furious, što i ne mora bit loše :D
Samo da maknu health barove od autiju i ovaj slowmo svako malo. I ovo je NFS, ovdje auti moraju 100 na sat kroz zavoje ici :D |
Čini se zanimljivo, samo neznam zašto dosta ljudi pljuju po zadnjem NFS 2015 za handling. Meni je bio odličan, toliko mi se svidio handling da sam od 6 drift tournamenta 5 puta osvojio 1. mjesto a 1 put drugo.
Kakve su opcije za multiplayer? |
Odličan handling u NFS?
Pa to je arkada da veća ne može biti, s 300km/h s golfom jedinicom ulazim u zavoj od 90 stupnjeva... Ako si igrao zadnjih NFS, onda znaš kakav je mp, jer nema "iz videoteke", nego se mora kupiti. MP je nevažan u NFS serijalima. Ja ću odigrati, odigrao sam sve, pa ću i ovo, ali spomenuti dobar handling i NFS u istoj rečenici je čista blasfemija :D |
Citiraj:
Naravno da sam kupio igru. :) |
Pa moguće je da neka ima, ova nema. Po tvom razmišljanju, da u nfs auti lete, dobro je to, jer je ipak arkada. Jedno je arkada, jedno je gluposti. Ponavljam, Golf 1, 300km/h, zavoj od 90 stupnjeva.
Pa kako ne znaš kakav je MP onda? Cijelo vrijeme si u MP ako igraš preko Origina. Nisi primjetio da se ekipa vozi po gradu oko tebe? :D |
Pita čovjek za novi nfs.
Ima i dobrog arkadnog hendlinga, al ovaj zadnji nfs mi nije legao, dosta tromo i sve je bilo podređeno drift načinu vožnje. Šteta, jer su druge stvari bile ok, tipa customizanje i taj spoj mp/sp mi je bio kul. Evo npr u Burnoutu je stil vožnje totalno nepovezan sa stvarnim, totalno arkadni, ali puno zanimljiviji. Ovaj novi nfs po traileru dosta baca na burnout (znam da je ekipa koja je radila burnout napravila i par nfs-a), pa se nadam da će bit bolji hendling nego u zadnjem. |
Kaže za NFS 2015 koliko sam ja vidio. Novi nije mogao ni probati još.
|
da, pitam za novi nfs kakav je multiplayer? dali je isti kao i u forzi horizon 3 ili?
EDIT: znam da još nije izašao ali nisam baš gledao review |
Ako ne znate, svi sa Origin Accessom mozete odigrati 10h.
|
:wtf2::roller: hvala
|
Zašto 10h?
Možeš koliko hoćeš igrati, ne? |
Pa sumpora mu mommi, govori za payback a ne 2015 :D
|
ja isto gledam tko tu koga :D
ajd barem u ovom novom ima dana xD Sent from LG G2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |