![]() |
Igre ne rade sa spojenim storage diskom
Imam jedan bizaran problem. Imam Crucial MX100 256GB SSD. U novoj instalaciji windowsa, kad spojim storage disk od 1TB, ne pokreću mi se igre. Total war launcher se ruši, Age of Wonders se samo potiho gasi itd.
Kad odspojim 1TB disk, sve radi. Ne kužim u čemu bi uopće mogla biti stvar, koja je poveznica? Sve je instalirano na SSD, dakle na C disk. |
Storage disk je što točno? Usb drive/stick?
|
Običan hard disk, neki seagate star dvije godine, spojen na običan SATA.
|
Disk od 1GB ili 1TB?
|
Disk je vjerojatno 1TB.
Imas kakav drugi usb disk/ladicu za isprobat i spojit umjesto ovog diska? Imas li drugi komp za isprobat istu stvar? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa nije stvar da nisam zamjetio, nego sam mislio da nešto krivo mislim, pošto je u 2 posta stavio GB.
|
Citiraj:
|
Tipfeler, 1TB :)
Neobično je zato što disk radi kako treba, bez štucanja, pun je malo više od pola. SFC scan i antivirus ne javljaju grešku. Neki drugi program za skeniranje možda? |
Hd tune i scan za bad sectore.
|
Disk spajaš putem USB-a ili SATA? Na tvom bi mjestu probao staviti neko jače napajanje bez obzira što bi 520W Sisa trebala držati cijeli setup bez problema iako imaš solidne potrošače u njemu (i7, Radeon 290).
|
Ovak na prvu bi rekao da ti se promjeni slovo diska, al vidim sad da zapravo ti pokrenes igre.
Aj probaj storage disk spojit na neki drugi sata port, i zamjeni sata kabel s kojim spajaš. Možda ti se spojebe kontroler il neš u tom smislu. Javi kak i dal radi nakon promjene/zamjene. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |