![]() |
Autohotkey skripta za switchanje playback devicesa u Win10
Pozdrav,
Ima li netko da mi može editirat ovu Autohotkey skriptu da switcha između 3 playback devicesa u Win 10? Skriptu sam našao na netu ali je inače pisana za switchanje 2 devicesa (Down i Down 2, a ja još imam i Down 3). Znači samo da rotira Down-Down2-Down3. Code:
#+a:: |
Ne mogu ti pomoći oko toga, ali ja koristim ovaj program godinama; https://audioswit.ch/er
Stavio sam si na CTRL+Num09 i radi kao urica. |
Citiraj:
odlicno radi, i preporucam ugasit device koje ne koristis da ti lista bude kraća |
Samo ima jedna stvar koja me iritira. Naprimjer, ako mi je na AUDIO1 slušalice, a AUDIO2 zvučnici. Neka bude na zvučnicima, uđem u neku igru (npr Diablo 3 ili PES), i sada u igranju moram prebaciit na slušalice, kada prebacim nema zvuka, nego moram ugasiti i upaliti opet igru. Dok npr foobar automatski prihvati.
|
ovak ti je kod mene (w7 doduše):
Code:
#+a:: ja doduše imam samo 2 divajsa. |
Koji lik :D
Citiraj:
Citiraj:
Minusi u odnosu na AH skriptu: - Treba definirati hotkeyeve za svaki device posebno, ne može ih rotirati - Kako kažeš, zvuk se katkad ne switcha u igri. Sa AH nikad nisam imao taj problem |
Kako ne?
Ja koristim CTRL+F9 i vrtim između dva devicea, nemam za niti jedan posebno. Ja sam iovako ionako počeo mijenjati zvuk prije nego pokrenem neku igru, jer kada igraš i sve pojačano na pojačalu, a dođe žena i hoće gledati TV, onda bude problema :D |
Ček. Prvo, gore si napisao Ctrl+Num9, sad Ctrl+F9. Nema veze.
Kako staviš da ti rotira? Daj screenshot settingsa. |
ah skripta rotira između divajsova, a ja pošto imam samo dva djeluje ko switch koji sam mapirao na ms daljincu tako da on-fly mijenjam divajsove dok je debela guzičetina u krevetu i to radi odlično.
|
Num9, moja greška.
Evo meštre: http://imgur.com/a/tgLi2 Zanemari ovo previous, to sam bio stavio bzvz i nikada ne koristim, nisam niti znao da imam i num8 :D |
Eh, pa ja tog nemam. Vjerovatno imaš stariju verziju programa koja je to mogla, ja sam skinuo zadnju s tvog linka gore.
Tamo di piše Add hotkey, trebam dodat device po device, i za svakog staviti poseban hotkey. |
|
Citiraj:
Ti si u prvom postu linkao skroz drugi program, koji se zove Audio Switcher. Edit: radi savršeno |
Moje isprike :(
Glavno da sada radi. Vidiš kako dva slova čine razliku. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |