![]() |
107D se čudno ponaša
Pioneer star 2 godine koji je odlučno služio do sada je totalno poblesavio...
Katkad snimi odlično, a katkad tako da taj snimljeni dvd nije moguće nigdje pročitati... Mislija san da je do medija jer je nakon 2 uništena dvd-a 3 snimio ok, ali evo prije koji sat mi nije htio počet snimat jer nije očitao prazni dvd, a sad nije htio izbrisat dvd-rw jer ga nemože očitat:confused: E sad koji mu je kurac:D i mogu li ja išta napravit da ga dovedem u red:confused: Ima li koji program da utvrdim u kakvom je stanju jer neman baš para da kupin novog, a kasnije da ovaj proradi kako triba |
Vidi jel ima novi firmware i očisti leću.
|
Citiraj:
Očišćena je jučer:) |
|
Citiraj:
Šta sad radim s tim exe fajlom? |
Samo ga pokreneš, al prije toga izvadi CD iz pogona.
|
Citiraj:
bavit ću se tim ujutro... kasno je već:smoke: |
Eto satvljen firmware 1,22...
Danas sam radio sve bez problema s njim ( učita i instalira 3 puna dvd-a i spržiaj nešto na 2 dvd-a )... Al mi posli nije tija spržit nešto na dvd+r E sad moran nabavit još par komada dvd-a pa vidit jer do pržilice ili medija |
Citiraj:
Malo me prodavač čudno pogleda kad sam mu nabroji sve medija različitih brzina, +-, marke i reka da sve to stavi x2:D DVD je sve progutao osim ovih dvd-r ( s početka priče ) koji opet nije radio ( izgleda da radi svako 5,6:fuming: )... Zajeb je šta ih iman još 30-ak komada, al eto bolje da je to otišlo nego Pioneer:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |