![]() |
Cdrom Xp
Znate kako se u win9x mogla smanjiti brzina cdroma min-max e to moram sad uciniti na winxp jer mafija se nemoze instalirat sa brzim cdromom na xp nepitajte nisam je ja pravio znam samo da pederi sto ocjenjuju igre je ubace na 5 min i daju ocjenu bez da vid e jeli radi na icem drugom. pokusao sam s programima za smanjivanje brzine ali oni me drkaju sa spin time postavkama itd meni treba kao win 9x sto je bilo. danas sam zivac :smoke:
|
Brijem da ti nije problem u brzini CD-ROMa, ali probaj s Nero CD Speedom kojeg osobno koristim. Ako to ne upali, probaj staviti ASPI drivere za NT/2000/XP. Dalje ti ovako ne bi znao reći...
|
sredio sam stvar sa virtualnim cdeom pa sam iz njega ekstrakto sto mi treba file koji nije htio kopirat nego sad mi je sve tekszture u igri bijele jebo xp
|
Citiraj:
Ono odmah pokraj M, desno. OK?:D |
bio sam u saobracajnoj jedna mi je ruka " zarez ruka" u gipsu :D
|
Uf, sory onda..:D
|
Citiraj:
|
sad mu jos prigovaraj na izgovoru, nek prica/pise kak hoce
|
ti si onaj sto je plako kad je Tito umro :D prekrasan dan za dinamovu utakmicu mali medo trckara ulicom sa vrecicom u ruci i disketama za amigu tako se rasplakao da je rekao vise me nista nikad nece posjetiti na moga druga ja sam Superhrvoje :beer:
Obrazlozenje dubrovnik je malo juznije gdje se mjesaju razni utjecaji nemogu da kazem nista drugo niti da ista nalazem ali nema nista lose u mom pisanju ja velim i uopste mogu da se slozim da nam je svima ovdje jezik racunara najblizi :clap: |
Citiraj:
:D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |