PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Cdrom Xp (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2847)

gospar 05.11.2002. 09:09

Cdrom Xp

Znate kako se u win9x mogla smanjiti brzina cdroma min-max e to moram sad uciniti na winxp jer mafija se nemoze instalirat sa brzim cdromom na xp nepitajte nisam je ja pravio znam samo da pederi sto ocjenjuju igre je ubace na 5 min i daju ocjenu bez da vid e jeli radi na icem drugom. pokusao sam s programima za smanjivanje brzine ali oni me drkaju sa spin time postavkama itd meni treba kao win 9x sto je bilo. danas sam zivac :smoke:

medo 05.11.2002. 09:56

Brijem da ti nije problem u brzini CD-ROMa, ali probaj s Nero CD Speedom kojeg osobno koristim. Ako to ne upali, probaj staviti ASPI drivere za NT/2000/XP. Dalje ti ovako ne bi znao reći...

gospar 05.11.2002. 15:00

sredio sam stvar sa virtualnim cdeom pa sam iz njega ekstrakto sto mi treba file koji nije htio kopirat nego sad mi je sve tekszture u igri bijele jebo xp

tor 05.11.2002. 19:24

Citiraj:

Originally posted by gospar
sredio sam stvar sa virtualnim cdeom pa sam iz njega ekstrakto sto mi treba file koji nije htio kopirat nego sad mi je sve tekszture u igri bijele jebo xp
Daj ako nije teško stavljaj jebene točke i zareze:D
Ono odmah pokraj M, desno. OK?:D

gospar 05.11.2002. 21:08

bio sam u saobracajnoj jedna mi je ruka " zarez ruka" u gipsu :D

tor 06.11.2002. 07:22

Uf, sory onda..:D

medo 06.11.2002. 10:47

Citiraj:

bio sam u saobracajnoj jedna mi je ruka " zarez ruka" u gipsu :D
:rambo:kaže se "prometna", a ne "saobraćajna"!

TDK 06.11.2002. 22:21

sad mu jos prigovaraj na izgovoru, nek prica/pise kak hoce

gospar 07.11.2002. 07:10

ti si onaj sto je plako kad je Tito umro :D prekrasan dan za dinamovu utakmicu mali medo trckara ulicom sa vrecicom u ruci i disketama za amigu tako se rasplakao da je rekao vise me nista nikad nece posjetiti na moga druga ja sam Superhrvoje :beer:

Obrazlozenje dubrovnik je malo juznije gdje se mjesaju razni utjecaji nemogu da kazem nista drugo niti da ista nalazem ali nema nista lose u mom pisanju ja velim i uopste mogu da se slozim da nam je svima ovdje jezik racunara najblizi :clap:

igsablja 07.11.2002. 07:35

Citiraj:

ti si onaj sto je plako kad je Tito umro :D prekrasan dan za dinamovu utakmicu mali medo trckara ulicom sa vrecicom u ruci i disketama za amigu tako se rasplakao da je rekao vise me nista nikad nece posjetiti na moga druga ja sam Superhrvoje :beer:

Obrazlozenje dubrovnik je malo juznije gdje se mjesaju razni utjecaji nemogu da kazem nista drugo niti da ista nalazem ali nema nista lose u mom pisanju ja velim i uopste mogu da se slozim da nam je svima ovdje jezik racunara najblizi :clap:

Eke burazeru, daj malo stvarno točku daj, ostat ću bez kisonika ako bidnem morao čitat još malo veću text fajlu od tebe
:D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54.