![]() |
Kist za čišćenje kompjutera
Trebao bih preporuku nekog kvalitetnog kista za čistit onu prvoslojnu prašinu iz kompjutera, znači nemojte mi davat preporuke za kompresore jer kompresor imam, sad isključivo tražim kist. U pevecu sam uzeo neki plavi prije jedno 2-3 tjedna i čovjek tamo sa odjela mi je reko ovaj ti je super za parkete nešto bla bla kao neće ti počet opadat reko super to je to šta tražim, kad ono nakon već drugog čišćenja počeo raspadat i sav se rasčupo. Pa valjda netko tu sa foruma ima znanja o tim kistevima koji bi mi preporučili a da je bolji pa čak i ako je malo skuplji da nemoram ić svaka 2-3 tjedna kupovat ove nekvalitetne, hvala unaprijed.
|
uzmi bilo koji mekaniji i deri - ne zamaraj se sa "markama"...to je potrošna roba
|
Ma nije meni do marka, nego koji god uzmem rasčupa se i počnu opadat dlačice jako brzo, nije valjda da je tako kod svakog ?
|
Pa je kad kistevi nisu za to namjenjeni.
To je peri deri metoda... Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Kistovi/četke za šminku čuda rade ;)
Samo pazi s elektricitetom. |
kupi si četku za brijanje u bilo kojem dm-u ili bipi...
|
ja imam obični "penzlin" :D (iliti kist za farbanje) već par godina, kupljen u običnom dućanu i nisam primjetil da je ijedna dlaka otpala..
|
Citiraj:
|
Kao što su ti napisali kist mora biti mekaniji, a ne oni kinezi s tvrdom dlakom.
Inače, Niveta kist star skoro 15 godina, koristi se samo za čišćenje kompova: https://abload.de/img/2017-03-1123.01.219vsn4.jpg |
budem probao nac mekani onda.
|
Čekaj, što ti radiš ako ti traju samo 2-3 jedna? Koliko često čistiš komp?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
za finije stvari, bez sale, kistevi za sminkanje |
ja koristim neku cetkicu za ciscenje blok flaute, mekana je poput dlake...fino je uhvatim s dva prsta za celicnu zicu, i lagano masem gore dolje...
|
Evo malo drugačiji prijedlog: Četka za čišćenje LP ploča.
Za čišćenje većih površina (MBO) sjajna. OK, za rebra hladnjaka koristim kist od kamilje dlake. Ne pitajte koliko je koštao... http://www.ebay.com/itm/Antistatic-C...0AAOSwuzRXc2tJ |
Kupiš ovaj komplet.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:04. |