![]() |
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Imam original igru i kad se spajam na multiplayer traži me neki ključ onaj koj ja imam na cd-u počinje sa 4 a traži me sa 3 tako da ne odgovara.
Šta da radim!!!! HELP!!!!!!!!!! |
postoji poseban key za multiplayer mode, a nalazi se na zadnjoj stranici manuala od same igre.
|
Citiraj:
|
nosi grafičku tam di si je kupio i zatuci njome(nije baš sitna) onog ko ti ju je prodao
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imas 2 keya. Jedan ti je na dvd-u, a drugi ti je ne omotu od dvd.
|
Citiraj:
gamad iz HGSPOTA. to nije prvi put da su me zajebali |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel ti kutija od grafulje bila upakirana sa najlonom?
Ako nije, odeš tamo, pozdraviš ih od mene i malo im laješ (mamu, sestru, tetku...) i traži grafu UPAKIRANU SA NAJLONOM a onu koju su ti dali vrati im nazad. Ako neće to napraviti traži Mensura (direktora) pa da se saseru malo. |
IMHO - da je HG iole normalna firma - nebi bilo potrebe ići tamo i derati se jerbo su 2 kretena iz skladišta drpili CD key ...
Kao - nitko neće znati. To su stvari zbog kojih se dobiva otkaz. Razlog: gruba povreda pravilnika o radu. Pa neka tenkre nađe ponovo posao, kad ga tip pita za otpusno pismo :rolleyes: Mah - u HG niti po žvakače, BAŠ zbog užasno loše brige o kupcima. Žalosno je da se ljudi moraju vraćati i derati, jebati mater, tražiti direktora - da dobe ono što plačaju .... Jednom me osoba XY pitala zašto plaćam više u YX trgovina za isti HW --- eh zato baš jerbo tamo dobijem sve kako tražim, bez ovakovih sranja .... |
Citiraj:
j..... ga pem dog bum mogel malo mi je predaleko a ovi kod mene u HG-u nevjerujem da mogu kaj srediti. jedino se morem plakat i zaboravit 3 soma kn. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01. |