PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=28432)

zeus-horny 18.11.2005. 21:40

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

Imam original igru i kad se spajam na multiplayer traži me neki ključ onaj koj ja imam na cd-u počinje sa 4 a traži me sa 3 tako da ne odgovara.
Šta da radim!!!!
HELP!!!!!!!!!!

atha 18.11.2005. 23:05

postoji poseban key za multiplayer mode, a nalazi se na zadnjoj stranici manuala od same igre.

zeus-horny 18.11.2005. 23:15

Citiraj:

Originally posted by atha
postoji poseban key za multiplayer mode, a nalazi se na zadnjoj stranici manuala od same igre.
Da ali ja sam igru dobio sa grafičkom(7800gt nije da se hvalim)

mighty 18.11.2005. 23:37

nosi grafičku tam di si je kupio i zatuci njome(nije baš sitna) onog ko ti ju je prodao

zeus-horny 19.11.2005. 21:32

Citiraj:

Originally posted by mighty
nosi grafičku tam di si je kupio i zatuci njome(nije baš sitna) onog ko ti ju je prodao
a zakaj?

domy_os 20.11.2005. 02:30

Citiraj:

Originally posted by zeus-horny
a zakaj?
Zato jer su si vjerojatno "meštri" prekopirali tvoju igru, već instalirali i igrali na netu pa ti sad ne možeš.

imik 20.11.2005. 06:49

Imas 2 keya. Jedan ti je na dvd-u, a drugi ti je ne omotu od dvd.

zeus-horny 20.11.2005. 13:31

Citiraj:

Originally posted by domy_os
Zato jer su si vjerojatno "meštri" prekopirali tvoju igru, već instalirali i igrali na netu pa ti sad ne možeš.
kaj sad da radim.
gamad iz HGSPOTA.
to nije prvi put da su me zajebali

Broken Arrow 20.11.2005. 16:32

Citiraj:

kaj sad da radim.
gamad iz HGSPOTA.

Lijepo sam ti rekao da je hg sranje od firme

GoGzS 20.11.2005. 20:53

Citiraj:

kaj sad da radim.
gamad iz HGSPOTA.

Huh....odkad nisam bio u HGSpotu, oni će meni muda pod bubrege prodavat, sav sretan dolećem doma sa SATA diskom kupljenim u Links-u,a ploča kupljena u HGSpotu EPoX 8RDA3i (non-Pro, ali plaćena Pro), da ga spojim kad.... nema se u šta spojit, SATA fali....isti dan tamo, nadoplatio neku siću (nisu imali PRO model, a ja neželim van bez SATA :) ), pobro ovog ABIT-a i zakleo se da više neidem tamo....

Vjeko 21.11.2005. 11:21

jel ti kutija od grafulje bila upakirana sa najlonom?
Ako nije, odeš tamo, pozdraviš ih od mene i malo im laješ (mamu, sestru, tetku...) i traži grafu UPAKIRANU SA NAJLONOM a onu koju su ti dali vrati im nazad.
Ako neće to napraviti traži Mensura (direktora) pa da se saseru malo.

Paske 21.11.2005. 12:30

IMHO - da je HG iole normalna firma - nebi bilo potrebe ići tamo i derati se jerbo su 2 kretena iz skladišta drpili CD key ...

Kao - nitko neće znati.

To su stvari zbog kojih se dobiva otkaz.

Razlog: gruba povreda pravilnika o radu.

Pa neka tenkre nađe ponovo posao, kad ga tip pita za otpusno pismo :rolleyes:

Mah - u HG niti po žvakače, BAŠ zbog užasno loše brige o kupcima.

Žalosno je da se ljudi moraju vraćati i derati, jebati mater, tražiti direktora - da dobe ono što plačaju ....

Jednom me osoba XY pitala zašto plaćam više u YX trgovina za isti HW --- eh zato baš jerbo tamo dobijem sve kako tražim, bez ovakovih sranja ....

zeus-horny 21.11.2005. 23:33

Citiraj:

Originally posted by Voki
jel ti kutija od grafulje bila upakirana sa najlonom?
Ako nije, odeš tamo, pozdraviš ih od mene i malo im laješ (mamu, sestru, tetku...) i traži grafu UPAKIRANU SA NAJLONOM a onu koju su ti dali vrati im nazad.
Ako neće to napraviti traži Mensura (direktora) pa da se saseru malo.

nije bila zapakirana u najlon.
j..... ga pem dog bum mogel malo mi je predaleko a ovi kod mene u HG-u nevjerujem da mogu kaj srediti.
jedino se morem plakat i zaboravit 3 soma kn.

GoGzS 22.11.2005. 15:00

Citiraj:

nije bila zapakirana u najlon.
j..... ga pem dog bum mogel malo mi je predaleko a ovi kod mene u HG-u nevjerujem da mogu kaj srediti.
jedino se morem plakat i zaboravit 3 soma kn.

Ti si lud (bez uvrede :D), platit za nešto što nisi dobio, odi tamo i uzmi svoju igru sa CD Key-em....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01.