![]() |
prijenosnik za 100 dolara
Evo kako da i oni manje imucni dodu do prijenosnika, a da pritom ostanu u formi :D
Prijenosnik na navijanje |
vidim da si jako zadovoljan ovim prijenosim racunalom. :D :D
|
Citiraj:
|
ako je tako, onda ga preporucujem zderonjama nakon svakog okupljanja i gozbe. :D
pcekspert preporucha! ;) |
da moze biti josh i smijesnije, moze...
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo ne bi bilo loše tak malo za po polju. Staviš si na traktor i bilježiš kaj si sve preoral i kaj misliš zasaditi. Moram to kupiti djedu za pod bor. :D |
laptop je u teškoj banani ! :rambo: :rambo:
|
Laptop je namjenjen u prvome redu siromasnoj djecu a i ja se nebi zali na njega, tako da po meni prva liga stvar.
Jedna skola u africi ih sada moze dobiti ne samo zbog cijene nego i zbog struje. IMO svaka cast MIT -ovcima! |
Isuse udri me lopatom:D
koju če mu kitu 1gb rama? za solitare?:D |
Mislim da mu je to ukupna memorija!Neznam sad!
|
na tom laptopu pise moje ime - cim dodje KUPUJEM odmah . a vi se mozete svi smijati , ali tocno to mi treba . sto jeftinij laptop , a ovo je taman onaj prag love koju bi dao za laptop da mi bude rezerva ak na kompu zeznem nekaj
|
ja cu si ga kupiti ...
pa makar da vidim ;) |
nema teorije da ja to kupim...
bolje ću si uzet neku polovnu PII, nego ovaj krš |
ta kanta ziher nema ni usb :D
|
vjerovatno ni cdrom:D
|
Hm da mi ga daju ok ali da cu dati 600kn za to bas i ne! No neka vlada bi mogla izdvojiti 60,000kn i poslati stotinjak nekome kome treba... Cini mi se da ce mu to biti glavna namjena!
|
LOL, smijesan lapitopi.
|
Citiraj:
Obzirom da je laptop namjenjen prvenstveno djeci trečeg svijeta; dakle onima koji nemaju baš neke uvjete za imati lap..... dakle nose ga u školu u neprimjerenim uvjetima (a često puta im može pasti, udariti se i sl...) možda i nema HDD, jer je on najosjetljiviji i najlakše ga je "pokvariti", a onda više ni lap kao takav ne vrijedi i nema svoju funkciju.... gdje će ga dotićni korisnik odnijeti na popravak, ili možda sam otvoriti i zamjeniti uništeni HDD novim??? A od kud mu lova za novi HDD? I k tome HDD je veliki potrošač energije, dakle trebao bi mu nekakav stabilan i siguran izvor napajanja... (ili vrtiti kurblu neptestano) Dakle toliko memorije mu treba za kompletan rad. |
Ak se ne varam minimalna količina bu trebala biti više tisuća komada i prvenstveno bude namijenjeno za zemlje tvz. trećeg svijeta...
|
Mislim super,netko ce ponovno zaraditi na poluproizvodu.Sigurno su nabavili komponente stare nekoliko godina koje su npr Intelu ostale u skladistu i brdo memorije te sklopili nesto uzasno ruzno za male pare te dodali profit i ispalo 100USD.Svake godine se bacaju stotine tisuca racunala(mislim na Japan,Sad,i ostale zemlje)umjesto da ih spakuju i posalju gdje su potrebni.Mjesecna placa u Africi(opet ovisi u kojim djelovima)nije ni 10dolara naravno ako imas posao i mislim da jednoj Somaliji koja ima par milijuna gladnih nece pomoci da znaju tipkat u Wordu ako pri tome imaju 23kilograma i neznaju sto ce sutra jesti jer sa 100$ se hranis pola godine ondje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |