![]() |
samo kod nas
|
WTF : lol2 :
Kaj je netko pokuso napravit nesto ko delorean iz povratka u buducnost |
:D
tko je to slikao? gdje je to slikano? :D :D |
tko je to fotoshopirao :D:D:D:D
|
Ja sam sliko s mobitelom kad sam iso u skolu!!!
BTW Slavonski Brod |
evo jos jedna,slika je malo za rec losa jer sam sliko s mobom s 8x zoom
P.S sutra nosim digitalac http://img251.imageshack.us/img251/2...10512383pz.jpg tu ga je okretao |
Bilo je prije par mjeseci i na telki:D :D
|
To je od pružnih radnika na hž-u vozilo za pregled pruge.... dok sam išo tamo na praksu u gredelj u garaži im je bio crni lincoln iz 60-ih
|
lol
|
Citiraj:
al dobra LOL |
Koja si ti voda lopove ona stara krama (opet nevjeruješ).. očeš okladu ko i onu za 100kn koju si pop..io kad si rekao da te šoker od 750.000 volti može ubiti
|
Citiraj:
ne znaci i da oce nije bitno koliko volti ima ili sam barem ja to tako kuzija |
Može tek koknut ak imaš pacemaker... ali kolega lopov je tvrdio da bi te 750.000 volti iz šokera spržilo do bola i da bi od tebe ostao ugljen.. aloooo govorimo o šokeru a ne o žici od tramvaja ili vlaka
|
Dr. Emmett Brown: [reads the "Save the Clock Tower" flyer and reacts with hope] This is it! This is the answer. It says here... that a bolt of lightning is going to strike the clock tower at precisely 10:04pm, next Saturday night! If we can somehow... *harness* this lightning... *channel* it... into the flux capacitor... it just might work. Next Saturday night, we're sending you back to the future!
:D :D :D :D |
Da i onda je drugi dan jedva upalio delorena , zamalo se zahebo pa ostao:beer: :beer: :gringo:
|
Citiraj:
|
Da nisam tog vidio ali znam da je taj crni lincoln bio na restauriranju i da je bio V12... šta bi dao da mi ga netko da na pola sata da mu izvadim mast
|
Citiraj:
btw ima i ovdje kod nas jedan takav autic samo crni. nesto poput onih sto koriste pogrebna poduzeca :) zanimljivo je to vidit :) najednom se rampa spusti kad ono auto prolazi na pruzi |
Citiraj:
|
Nice car :D
Samo jel ovo spada u aute ili ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako se moes prikljucit na uredjaj od 100.000 volti no ako je to niska amperaza nece ti biti nista, osim kaj ce zaboliti, jasno pod uvjetom da si uzemljen ako nisi onda i smao struja tece kroz tijelo. |
E ima kod nas u karlovcu jedan takav auto, neki ludi, ime mu piše na čirilici, velika je šteta šta su ga razbili, auto je pila i pol. Probati cu sliku nabaviti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |