![]() |
Xiaomi Mi Mix Prime – mini recenzija
Sanja je testirala Xiaomi Mi Mix Prime.
|
Greška:
Citiraj:
|
tipfeler
"Kakulator je bogat opcijama..." - stranica 2 |
"SoC: Qualcomm Snapdragon 821(MSM8996) – 2×2.35 GHz Kryo & 2×2.19 GHz Kryo CPU: 2x Kryo 2,19 GHz + 2x Kryo 2,35 GHz"
U specifikacijama, to s razlogom tako napisano ili stvarno ima toliki broj jezgrica? :D |
copy paste pa duplo paste.. :D
|
Zar će netko stvarno dati ovoliko novca za mobitel? Mislim, za pozere tu je iPhone a oni koji razmišljaju svojom glavom još su dalje od ovog modela.
|
kaj nije vani razgrabljen ?
|
Tipfeler:
Zaključak Xiaomi Mi Mix modelom je kineska tvrtaka željela pokazati da mogu stati uz bok najboljima Nego... soma eura... hahahahaha :) |
prvo smo se cudili kad je google sa pixelom izbacio android mob od 1000€, pa sad Xiaomi mob od 1000€, tko je slijedeći, ZTE ili NOA od 1000€... :roller:
|
Svidja mi se to s ekranom bez puno rubova, ali nadam se da ce to znaciti da cemmo ubuduce imati i manjw mobitele s 5" ekranom, a ne tacne. I naravno da nece bit soma eura :)
|
Telefon je prelijep, i dizajnom i izradom, no mene zanima jedna stvar. Kako se čuje zvučnik za razgovore? Navodno je ta titrajna tehnologija unutra i u uvijetima gdje je okolina tiha, tad se čuje. Kad je negdje u glasnijem okruženju navodno se jako slabo čuje. Ima li tko kakav info o tome? Jer u tom slučaju je to malo veći fail.
Sve ostalo čista petica! |
Može li se ubuduće za testove telefona, tj. stvari koje Sanja testira, uzeti neutralna podloga prilikom fotografiranja uređaja? Tako bi i review izgledao "profesionalnije".
Naravno, pisana Sanjina retorika mi nikada nije legla, obraćanje u drugom licu je u redu za forume, ali za bilo koja pisana/digitalna izdanja testova smatram da bi puno ljepši dojam ostavio klasično napisan tekst s obraćanjem u trećem licu. Sanji ništa osobno, uz napomenu da je to moje mišljenje. |
Sanja je iskusan autor, testira mobitele već desetak godina i angažirali smo ju da bi vama donijeli više zanimljivog sadržaja. Ima svoj stil pisanja, koji se možda malo razlikuje od onoga na što ste naviknuli na PCE, ali poanta i je da bude različitosti, da nije uvijek sve u istom stilu i monotono :D
Kritike uvijek prihvaćamo i nastojimo usvojiti one koje su konstruktivne. ;) |
Citiraj:
|
Hm. To je sve što ću reći, čim sam vidio tvoj komentar na Sanjin članak. Nakon jučerašnjih spoznaja, jedno HM je sasvim dovoljno :D
Da, stil pisanja u drugom licu niti meni osobno ne odgovara iako kužim što bi trebao donijeti i prenijeti, no ipak mi je treće lice u ovakvim recenzijama puno draže i prihvatljivije. No opet, kao što i Krešo kaže - zašto bi svi trebali izgledati i ponašati se isto, raznolikost je poželjna, a vrijeme će pokazati i jel prihvaćena ;) |
Citiraj:
Ništa ih ne može mjeriti sa IMX378. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E o tome ja govorim.
Počinjem preispitivati svoja životna opredjeljenja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |