![]() |
Android TV box - preporuka
Trebao bih neki android tv box, ali ne želim davati više od 300-400 kn (može i jeftinije ako ima nešto što zadovoljava moje kriterije).
Koristio bih ga u 99% vremena za gledanje filmova i IPTV lista preko KODI-ja. Znači treba uredno streamati filmove i iptv preko kodija, bez trzanja i pucanja. U prijašnjih par godina sam imao dva boxa u stick izvedbi i nisu se pokazali pouzdanim. Prvi je štekao, a drugi je upao u bootloop nakon tjedan dana korištenja, tako da sam se dobrano opekao na njima i sada bi uzeo neki u kućištu. Pa ekipa, molim preporuke,savjete, linkove. Hvala. |
|
Bok, ja koristima http://opremise.com/tv-box/1719-tx3-...-s905x-4k.html . Ima instaliran Android sustav s Kodi-om, netflixom. Mogućnost spajanja na WiFi ili preko LAN-a.
Obično ga koristim za gledanje filmova,serija na Netflixu i igranje android igrica na TVu. |
Ma kakva 1GB rama u 2017... 2GB rama je lagano premalo, ovaj tvoj model je daleko zastarjeli. To ne bi preporučio baš nikome + imaš drugu temu otvorenu za to.
|
Citiraj:
|
Vidite da čovjek reklamira samog sebe. Nebi me smetala toliko reklama, koliko loš savjet radi novaca, jao, netko otvorio još jednu trgovinu, bez stručnog znanja o trgovini, a koliko vidim niti robi koju prodaje.
|
jedno pitanje,
kako mogu muziku sa usb stika (kojeg bi ustekao u android box) pustit u nekom playeru u android tv boxu i da slusam onda muziku preko tva (a tv bi spojio sa soundbarom preko kojeg bi zvuk isao), koji player bi bio ok za to? koristim tivimate za iptv, a nemam niti jedan za muziku, dal postoji kakav besplatan player za to |
VLC
|
zar ti problem u play storu napisat mp3 palyer ?
i biraj šta ti srcu lijepo |
hvala na odgovoru
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |