![]() |
Doom Iii
Baš gledam škvadra po netu praši nekakvu žnj-nije ni alfa?,verziju...
Jel netko probo??? Gledal sam slike-grafika je do jaja...vele da je atmosfera živi horor... |
Vidjel sam ja neki filmić od 50-ak(?) megi, nažalost na slabijoj grafičkoj od moje pa je i slika bila horor :clap:
Mogu samo pretpostavljat da obećava. |
Ma ovo je baš demo...
Veli škvadra da izgleda fenomenalno...ali je još uvjek totalno neoptimiziran:( |
uhuh...da...i ja sam gledo neki preview od ID softwarea (gdje carmack i ostala ekipa+trent renzor blebetaju). Igra izgleda genijalno, ali posto vidite moju konfiguraciju, ja necu vidit ni D od Dooma 3 :( :( :( (ali zato frendovi imaju p4-ke, mwhahaa)
|
Evo iz prve ruke, "igrao" sinoc:)
To je onaj test s E3 kad je i potajno snimljen filmic koji je kasnije kruzio netom. Vrtili su ga na R300, tako da je bio optimiziran iskljucivo za tu priliku tj. ATI. Dakle na mojoj konfi 8 FPS-a:D No htio bih nesto reci o samoj igri. Grafika je kao na filmu, cak i bolje:D ali nekako sumnjam da ce ostaviti toliki broj poligona za final. Znam da je blesavo govoriti o toj internoj pre-alphi, ali kako likove u igri vjerojatno nece mijenjati mogu nesto reci o njima. Meni se nikako ne svidaju (izgledom) onaj debeli tip i ono cudoviste koje izgleda kao manje brdo. Tako sam isto bio razocaran bezglavim jurisnicima u Serious Samu. Bilo bi puno efektnije da kao zombije ubace nekoliko kloniranih Anthonya Hopkinsa (Hannibala) ili nesto slicno:D :D BTW zvuk ce biti zakon, kao sto sam se nekada jezio igrajuci Heretic. |
Ma vraga optimiziran za r300:D nje ni nema na popisu podržanih kartica...ATI-jevci koji imaju 9700 se već DANIMA pjene:D :D :D
Probat ću je danas nabavit...mislim igru...ne 9700 |
E stvarno nisam znao za ovo kad sam gore spomenuo Hannibala:D :D
http://www.strategyfirst.com/games/G...ction=Overview |
to je beta toliko neoptimizirana(govorimo o onoj od 384 MB,jeli?) da će se vrtit na 5-6 fpsa nilo na mx400 ili ti4600.
No svejedno grafika je savršena,isplati se skinut betu bez obzira na fps-ove :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
tolko... |
Citiraj:
|
Da...
Ja sam čak u napadu patriotizma KUPIO i prvi i drugi dio:D |
Inace za one koje zanima kakav ce stroj trebati za doom3 mogli bi pogledati:
http://www.webdog.org/plans/1/ To je doduse malo pogled na cijelu situaciju sa programerske strane ali mislim da se isplati procitati sto misli netko tko stvarno zna sto radi, a ne hrpa polupismenih "recenzenata" cija se kvalifikacija za ocjenjivanje grafickih kartica sastoji u tome sto ju je kupio i ima instaliran FrontPage. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |