![]() |
Maxthon ili Firefox?
Koristim Maxthon browser vec godinu dana,i stvarno je super a jos je free...e sad svi govore po forumu o tom mozilla.firefoxu pa vas pitam jeli bolji od maxthona? Pitao sam frenda veli da ga on ne koristi jer previse treba optimiziranja sto maxthon ne treba.... mozete li rijesiti moju dilemu :) hvala unaprijed!
|
Prvi put čujem za taj Maxthon.
|
Maxthon=IE shell (kao i Avant i slični)
|
Citiraj:
svakako se prebaci na firefox. |
Evo da neotvaran novi topic :D Jel mi mozete rec koja je razlika izmedju FireFox-a i Mozille. Ja koristin vec duze vrijeme FireFox 1.0.7 i mogu rec da je jedno veliko smece. Jel mozilla sta bolja?
Npr. kad stavi netko link na forumu ja ga skoro nikad nemogu otvorit iz prve, tek uspijen iz 3. pokusaja ili se moran posluzit sa IE. to je samo jedan od primjera zasto je smece, neda mi se vise nabrajat :p Hvala |
Citiraj:
|
Koristim firefox od prve verzije a sada sam trenutno na 1.0.7 i nemam nikakvih problema...ama bas nikakvih...sve radi brzo i dobro...
|
Takoder. Alternativno mozes koristiti Operu.
|
Ako vam kenja Firefox 1.07, probajte s Firefox 1.5 RC2.
|
Jedina moguća zamjena je možda opera
|
Firefrox ne moze biti shit, ali mogu stranice koje se striktno ne drze standarda propisanih od strane w3c konzorcija, vec koriste razne IE-only trikove i tweakove.
|
Za pravilan rad FF je potrebno instalirati javu i Flash. I onda nema nikakvih problema.
|
Citiraj:
:beer: za firefox! |
Pa dobro netrebate tolko po maxthonu pljuvati.... ima popup blocker, multipage opening tj. stranice se otvaraju u meniju a ne u kretenskim prozorima kao u IE, i netreba previse optimizacije vjerovatno je firefox bolji ali opet ne toliko :confused:
evo vam link za download maxthon pa probajte.... onda savjet. hvala. http://www.maxthon.com/ |
bjezi od IE ko vrag od tamjana... i bilo kojeg njegovog shella :p
skini firefox i naviknut ces se :D s tim da sve mozes, ali bas sve, narediti kako zelis i radit ce kako ti hoces a ne kao IE koji radi kako on hoce ili jos bolje ni neradi :D FF koristim od prve v1.x verzije :D a sada radim na 1.5 beta jer se sam updatea ako dode neka zakrpa a da vezi nesmeta :D prvi put nisam ni skuzio sto radi dok nije bilo gotovo |
Citiraj:
|
Koristim firefox samo zato šta mi se ne ljepe na njega gluposti kolko na ie jer je večina stvari koje ti napadaju komp pisana za ie
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |