![]() |
Božićne akcije - jel ima toga uopće?
Pozdrav svima
Trebam savjet, pa me, molim vas, saslušajte. Krepala mi je grafička i u procesu sam traženja nove. Eh sad, zanima me da li ima smisla čekati neke Božićne akcije, jel ima toga uopće kod nas, ili će to biti farsa kao i black friday (5% na 2 modela koji ne idu)? PLaniram uzet nešto za FullHD igranje, i to kod nas, zbog garancije, pa me zanima da li mi ima smisla čekati, ili da pregrizem go*no i jednostavno odem ispeglat karticu? Hvala unaprijed! pozz :chears: |
A gledaj, popusta bude, ali neće biti nešto za što ćeš pričati frendovima, nešo kao 30% popusta itd.
A i ovisi što misliš pod FullHD igranje. Nešto do 1500kn ili nešto do 3000-4000kn. |
Citiraj:
Nego, jel znaš otprilike kad počinju te akcije? tjedan - dva prije Božića? Pratim sad oglase, pa ako mi uleti nešto, uzeo bih (pobjeglo mi je ponešto, sad se lupam u glavu, al tko mi je kriv). No ako uspijem uštediti koju stotinu kuna, strpit ću se još tjedan-dva... hvala! |
Imaš na tržnici rx470 novu zapakiranu za 1700kn. Nećeš bolje proći.
|
Citiraj:
|
Ah, sorry, nisam videl da je prodana. Otišla je za 1550kn na kraju.
Inače klikni. 1500kn ti je grafa. |
|
Neće linkovi da vam rade!!!
|
Meni rade normalno, oba.
Uzi shop - akcije, rx470 1530kn |
Također rade
|
Možda moraš imati kreiran korisnički račun kod UZI-a da ti se otvori link jer ga i meni otvara normalno.
|
Ma problem je kaj nekima browser ne prepozna da je forum skratio link:
https://i.imgur.com/HuVZbjG.png |
uh jbt... to je novo lol, toga nije bilo prošli tjedan!
hvala momci! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:35. |