![]() |
Spikes
Ajmo, trazim misljenje o tome kako bi izgledalo na komp postavim dvadesetak siljaka i pobojam ga u crno? :D
|
Re: Spikes
Citiraj:
|
Re: Spikes
Citiraj:
Radije si kupi ježa :D |
Ma ne, ozbiljno, vidjet ce te bit ce jebeno! Bez zezancije, pocinjem ga raditi uskoro
|
Citiraj:
|
Ajd da vidim i to:D
|
bit ce tesko, ali trudit cu se :D
|
da ja sam imao ideju sloziti sve od duplog stakla i onda natrpati pijeska unutra i staviti mrave tak da imam ant farm u kucistu :-)
samo jos neznam kak bi se mravi razmnozavali unutra i da li bi im mozda smetala temp ili nes. spikeovi su ok probaj pa da vidimo |
Ma ne bi im smetala toplina ako bi stavio duplo staklo...kad bolje razmislim stavi im VODENO HLAĐENJE!!! :D :D :D
|
Citiraj:
neznam brijem da im nece nis biti. p.s. jel ima jos itko kakvu "bolesniju" ideju?da probamo |
Ja bi napravio kuciste od plexija ili slicnog, i napunio ga s tekucim dusikom :)
|
Citiraj:
|
Ma ne, ovo s mravima je definitivno najbolja ideja koju sam ikad cuo! :D Zivotinjo, ocemo probat?
|
Citiraj:
|
Moram priznati da su mravi najluđa ideja koju sam ikada čuo :clap:
dečki kada složite šiljke pune mrava obvezno pošaljite sliku na rotten.com kao najperverzniju ideju :D |
Mravi su zakon!
Hik, aarggh, :beer:. |
Citiraj:
frend mi je rekao da mi mozes isfurati maticu :-) sto znaci da ih ja ne moram stavljati unutra nego se kote sami! ono jajajsca iznad napajanje ili nekaj tak... |
cek cek tko ti moze nabaviti maticu?
|
Citiraj:
Od kuda ti kvragu mravi i kao ih hraniti u plexiu kučišta. Kako nositi kučište na LAN partije da se može razgledati ljepota ... :confused: :confused: :confused: |
pa u ruci :D
|
Citiraj:
kuciste ce biti isto ko i svako drugo ,osim sto ce mozda biti malo teze zbog pijeska i pokojeg debelog mrava :-) ima lan u daruvar negdje u 12.mj. do tada ce biti sve gotovo,a mozete i doci ,neki lik to organizira biti ce pive,igranja,itd...(da samo CS i battlefield1942,tri dana ce trajati) ma kad napravim to biti ce na netu + ostatak modova.... |
e da ako netko ima nekakvu ideju sto bi mogli svi skupa raditi nek javi...da napravimo neki teamwork:beer:
|
Citiraj:
|
ja sam baš odlučio ofarbat kučište i nabacit neki LCD i napravit nešto slično šiljcima ali ne na van nego unutra onak oštečenja da izgleda komić kao da ga tenk izgazio... pa ču nabacat par popnitni i sličnih fora i cijelog ču izbost... itd
boja bude crna :=) sa metalnim smećem ako nađem takvu boju ako ne onda bude crna,a i napravit ću vrata da se lijepo otvaraju i prozor... e kaj se tiče prozora jel zna tko gdje da kupim prozor? pleksiglas ili nešto već.... preporuke?? |
Citiraj:
|
Na ovom forumu svi nesto spominju Bauhaus. What the hell is that? Ja sam iz Rijeke...zna li netko gdje se te sve stvarcice mogu nabaviti u Rijeci mozda?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ROFL Žalosno ali istinito :D |
Citiraj:
Zbilja je u kurcu što za sve moraš u zgb. jel dalje nema :( |
Citiraj:
jebemu, vk je manji od rijeke 5x pa ima pleksija na 100 mjesta |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |