![]() |
IPTV preko aplikacije
Poznanik koji je u Njemačkoj plaća nekakvu pretplatu nekom liku preko paypal-a i preko aplikacije na smart tv-u, mobitelu, android playeru.. anyway bilo čemu što može skinut tu aplikaciju gleda 400-tinjak programa gdje ima npr. sve Arene, SK, Eurosport, dokumentarne, filmske... za 8€ mjesečno. Zna netko išta o tome, itko koristi, pretpostavljam da se nešto ovako radi na Kodi-u?
|
Imaš PM
|
I mene zanima ako moze neko objasnit o kojoj app se radi?
|
I mene isto zanima.
|
I mene isto zanima, ja sam placao nesto slicno ali bez aplikacije, samo dobijes listu.
|
Ma to je ta lista koju prodaje razna ekipa iz BiH i komšiluka po forumima. Aplikaciju (player) sam odabereš, ovisi o plaformi na kojoj se gleda. Uglavnom, često je pušing utorkom i srijedom kada je liga prvaka, imaju previše korisnika pa Arena zna štekati tako da na kraju opet tražite free streamove po netu.. :)
|
To ti nije legalni iptv a za te novce ne vidim razlog zasto nebi koristio maxtv ili neku drugu platformu da ovi nude listu za 2-3€ jos bi i shvatio ali za 8-9
|
Pogledaj vrhunska iptv i nextgen iptv. Probao obje na Kodiju, radi preko simple iptv clienta.
Ova vrhunska je 10€ ali velika većina programa je u HD-u, hbo 1,2,3, cinemax, cinestar premiere, arene i sk... sent from my G2 |
IPTV preko aplikacije
Nextgen je pusiona, za vikend i kad su bilo koje vaznije utakmice sve arene (hr i srb) su negledljive kao i 50% ostalog sportskog paketa.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |