![]() |
driver za 660OGT - Preporuku molim!
trebam preporuku za leadtek 6600gt neke drajvere
trenutno na gForce 4 ti4800se koristim 61.77 od nvidie.. Ne namjeravam Oc-ati grafu. Dakle nesto sto radi stabilno i pouzdano al da je novije od 61.77. Moze i omega ili neka druga vrsta samo da su ok :) Hvala svima BTW. Citao sam malo, i koristio search.. Jedan post kaze da su 78.01 ok... |
78.01 driveri jesu O.K., a nisu loši ni novi driveri.
Omega Forceware nije napredovao od verzije 66.93 :gringo: |
.... dobro.. od omege nista... znaci 78.01 su ok..
Od onih novijih sto bi izdvojili ako nesto od novih igara ne sljaka?? |
Vidio sam kako nekima na forumu ne valja prikaz svijetlih boja u Far Cryu.Osobno nemam problema sa svijetlim bojama u
Far Cryu,niti sa drugim poteškoćama.Nakon reinstalacije Windowsa, novi driveri se dosad nisu srušili. |
Ne igram igre poput far craya tako da mi to nije bed,dakle koje bi ti preporucio?? Daj verziju?? 8xx ili neke 7xx . Reci ti?? Koje koristis?
|
Citiraj:
|
U redu onda... Skinut cu 78.01 drivere... Vidjet cemo.. Sutra dolazi grafa.Moram se spremit za NFS Most Wanted :)
|
Ja bi bilo kome za GF6xxx i jace preporucio neku od 81.xx verzija, s tim da su meni osobno 81.89 najbolji, za NFS:MW ne bi preporucio 7x.xx...
|
@GLUPAN preporučam ti verziju 81.XX
|
81.85
|
Vec sam skinuo 78.01 pa cu probat s njima,ako ne budu ok saltam se na 8.xx icu,nis svejedno svima hvala i to je to za ovaj post.Over & out
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |